Träffat massa folk :)

Hejsan!

I natt sov jag 2½ timme. Yäs det är sant mellan halv sex och åtta på morronen.
Nu är jag så trött att jag ser suddigt! :S illa..

Klockan 10:00 exakt så kom Mattias och Hannes till mig, trevligt värre! var så länge sedan jag såg Hannes förra sommaren!! Men det var som man sågs igår...
Jag bjöd på saft och bullar sen gick vi ut och gick en sväng sen tröttnade vi på ringarum och åkte till norrköping till Hannes lya. Där vi testade vem som var starkas typ.. :P
Sen åkte Hannes till jobbet och jag följde med Matte hem...
Vi satt vi datorn... (riktigt socialt) han visade lite små tuffa grejer :D

Efter ett tag blev vi hungriga så vi åkte till gu va gott och käka mat sen kolla vi runt i stan och kolla in i alla nya butiker i norrköping... sen tog jag 4 bussen hem och då mötte jag Jolene.. så då stod jag och prata med henne hela vägen hem.

När kag kliver av bussen i Ringarum möter jag Sam på torget som har full träninsutstysel på sig... så vi traskar hemmåt till mig, sen står vi och snackar upp vid vägen i sådär ca 2 timmar.. sen börjar vi båda frysa ihjäl så då sa vi tack och hej.. Men det var kul att snacka med honom, han var sig lik men han såg SÅ mkt äldre ut!!

Far och jag åkte ut till macken förrut och då jobbade Magnus Svensson där, så då blev det att snacka med honom ett tag... :)

Imorrn ska jag och mamma till farmor på fika sen kanske jag ska till Kim Keski... vi får se.

Nej fy fasiken vad jag är trött..
Its bedtime..
/Madeleine

Fin Fin Söndag!

Dagen började med att jag klev upp vid 12.

Jag började städa mitt rum, eller försökte af att få plats med alla grejer jag släppat med mig hem från USA...
Jag hittade då massa gammla filmer som jag gjort tsm med Sanna... haha.. Mkt givande! Men vad DÅLIG. Den ena filmen är en bra story, men dåligt filmat/klippt/skådespelat och ja ALLT. Så jag funderar skarpt på att gör om den. Morgan är på iaf! :)
Får fråga Sanna om hon vill vara med igen! haha...

Idag träffade jag även Morgans flickvän Tina för första gången med, en trevlig och söt tös! Pratade inte så mkt... men endå :) Glad för Morgans skull :)

Vid tre tiden åkte mamma jag och Tinus upp till Carin och lånade hennes två hästar sedan var vi ute och red  några timmar. Det var roligt!

När jag kom hem  fixade jag färdigt i mitt rum, Blev fint.
Jag har KISS tema i mitt rum :) Jag har en tavla till som ska upp :)
Jag hjälpte även Tinus med engelskaläxan.

Imorgon är det måndag.
På förmiddag kommer jag få besök, Mattias och Hannes kommer ner till lilla Ringarum. Väldigt trevligt. Frågan är bara vad man ska hitta på, kanske ta en guide tur i samhället... haha.. :P

På onsdag blir det att följa med Östnytt ut på filmining. Riktigt kul :)

Nu ska jag försöka sova...
Är som sagt fortfarande inne i amrikansk tid ganska så mkt...

Men godNatt iaf :)

/Madeleine

Första gången på Hugos :P

Heeejsan...!

Välkommen tll madeleineswe.blogg.se fortsätning av bloggandet... Jag har ju nu startat en ny blogg pga att den andra bloggen är min reseblogg. Vad kommer vara skillanden från den förra bloggen och denna?! meadow.blogg.se är mer personlig! Nu när ni har fått en kort sammanfattning om bloggen så kan jag ju börja berätta hur det är att vara hemma i Sverige igen!

Först var det riktigt konstigt! Det kändes som jag va här för att hälsa på sen skulle jag tillbax till USA, men så är ju inte fallet! :) Skönt det. När man träffar på alla så är det som man såg om herromdagen! Riktigt skumt. Det känns lite som om man har legat i koma i ett år och sen att jag har drömt om tiden om usa..! Det är väldigt lustigt. Jag känner att det är hur mycket saker som helst som har hänt folk har förändrats både till det bättre och sämre så säga... (tänker inte på någon speciell..)

Jag kom ju hem i onsdags. Då var hela familjen hemma och mormor vi käka lite middgen sen stupade jag i säng. I torsdags så följde jag med mamma och hämtade upp Tina i skolan sen åkte vi hem till Eva Svensson och sa Hej. Sandra var även där med hennes son wille som var så söt så! Sen på eftremiddagen kom min älskade vän Malin Hansson! Det var trevligt det med! :) Jätte kul att se henne igen.
 

Igår fredag så sov jag till klockan halv 2.. Det är lite segta att komma in i den svnska tiden måste jag säga. Sen när jag hade vaknat och grejer så åkte jag till Johann och hälsa på. Det kändes ju lite skumt till en början men sen vart allt som "valigt" igen.. Han var sig lik på ett sätt men sen ibland så såg man lite att han med hade ändrat sig.. Han syster Ronja blev nog gladast att se mig igen! Hon började gråta :) Lilla gumman..! Sen var ju även Jolene (johanns andra syster) och hans mamma Leena.. var riktigt kul att träffa dom alla igen.
Jag var bara där i ett par timmar. För sen åkte jag hem och käka middag med familjen innan jag stack in till stan. Jag åkte till Mattias! Det var så KUL att ses igen! Vi mötte upp Kim så satt vi oss i Mattes rum och snacka i några timmar om ALLT som hade hänt.
 Kim berättade om sin backpackningsresa han gjorde! mattias om jobbet på pappersbruket och jag om resan i USA. Först var det lite halv stelt men sen blev allt som vanligt igen, vilken även inkluderar Kim som började retas som vanligt med mig som han alltid gjorde i skolan.
Senare under kvällen runt 11 kanske så kom Malin Wåtz! Det var roligt att se henne igen! Satt och snacka en stund till innan Johan och Vidar ringde (Kims kompisar) och fråga om vi ville med ut till Hugos. Så vi drog oss ner dit. Jag kände knappt igen Vidar han hade ändrat sig så mkt! (jag har hängt med dom några gånger förr med Kim) Men Johan var sig lik lite kortare hår bara!
 Vi gick in till Hugos det var första gången jag var där. Men det var trevligt man kände igen en hel del från: Viken, skolan och teatern. Så man hälsa ju på skapligt mkt folk. Skumt. I New York kände man inte en jävel. Annorlunda musik än i NY och svenskar dansar på ett väldigt speciellt sätt än amrikanarna.. hm.. i NY dansar man mer relax, layback liksom.. här är det opp och ner fullfart och ramla in i så många människor du kan på så få sekunder som möjligt. Men man vänjer sig väl igen :) Vi hade kul där iaf.
Kul att träffa gammla klasskompiar både från Vammar och Media. Sen drog vi på efterfest hos Kim. Det var bara jag, matte och Johan som drog det. Malin åkte hem vid ett och Vidar hade hittat ett ragg. Kim hade en riktigt fin lgh dock skulle han behöva lägga lite tid om inredningen, men det såg iaf ut som en riktigt ungarslya. haha.. vi hängde där till kanske halv 4-4 innan jag drog hem igen. En riktigt kul kväll.

Idag så var jag på match såg Morgan spela mot Viken. Jag kände inte gen någon typ, Malin hansson var med.. och när hon pekade ut folk och sa vilka dom var så trodde jag att hon skämtade. VAD FOLK ÄNDRAS PÅ ETT ÅR! Förlust till Gusum. Sen var Malla hemma hos mig, försökte övertala mig att följa med på fest i Viken, men naaae, kände inte för det idag. Så blev att glo på Superman returns med mamma istället.
 
På fredag så blir det så jävla mkt fest! Så se till att vara på HUGOS då!

ps. Min dator funkar inte.. så jag får låna pappas laptop.. men han har ingen msn. so u know liksom.

Det folk säger när de ser mig:
 - Du har ändrat DIALKET!
 - Har du löshår?
 - Prata Engelska!

Kim säger att jag pratar stockholmska, Men det gör jag INTE. Men därimot har jag väl tappat min Östgöska... Lite. Men det är bara BRA.Sveriges fulaste dialekt liksom. haha.. Själv tänker jag inte alls på att jag har ändrat dialekt.
 
Nej jag har inte löshår. De slitna striporna är äkta vara.

och NEJ. Jag vill inte och tänker inte prata engslka. Eller AMRIKANSKA som det faktiskt heter! :P men därimot när jag är full som blandar jag båda språken något fruktansvärt. Det gjorde jag i USA iaf... Men vet inte hur det kommer bli här. Så VARNING!! :S :P


GODNATT! efter ett lååååång inlägg!