Bilder från vårruset

Hejsan.....!

Nu är jag hemma i norrköping, skönt på ett sett det med... skönt att vara själv. Jag är verkligen en preson som behöver ensam tid!! Jag har verkligen inga problem med att hitta på saker själv, som att ta en fika, gå på stan, va självhemma eller vad det nu kan vara...
Vissa männsikor är så beroende av andra personer, jag skulle blir helt galen om jag aldrig fick egen tid. Jag måste får ett par timmar varje dag helst.
Det var väl det som gjorde att jag vågade åka till USA själv, och inte ta med massa vänner när jag skulle vara iväg ett år.. och det var väl det som gjorde att jag bara bokade en biljett till mig själv nu till NY utan att äns fråga om någon annan ville följa med... men jag ville åka själv.

Gjorde i dag mitt sista matteprov, VG på det och VG i slutbetyg i matte A....
hm, jo jag är väl nöjd. Men jag hatar att jag är ett VG barn, på allt jag gör får jag oftast VG på och jag blir så arg att jag aldrig kan bli ett MVG-barn!! Jag vill ha MVG... men nae.. så fungerar det inte. Alltid det där jävla VGt.... men men. bättre än att vara en G-tjej... :P eller IG.

Nu bjuder jag här på lite bilder från gårdagens rus i våren.
enjoy!Malin och jag är laddade, hihi6500 personer sparng, och 2 av dom var jag och malla, vi är i mitten av bildenVi spring till mål!Min super söta syster var med och hejade!

Ha en mysig fredag, jag ska krama sönder min pojkvän snart! ;)
/M