Underbar helg!

Dåligt det har varit på uppdateringer, och jag som lovade mig själv att skriva minst ett inlägg varje dag hela året... bara för att det skulle vara så roligt att gå tillbaka senare i livet och se vad man gjorde men men...

Min helg har varit bra!

I fredags så gjorde jag city med Vidar. Vi båda två gjorde ett besök hos frisören. Det rök väldigt mycket av mitt långa slitna hår... Jag hade ju inte klippt mig på 1 år. Även om det är kortare så trivs jag med det för det är så fräsch. Nu har jag lovat mig själv och min frisör att klippa mig iaf 3 gånger om året.

På kväll så gick vi till Olle på lite förfest sedan tog vi bussen tin till stan.
Vi gick ut på allstar, jag hade en väldigt rolig kväll.

Igår så var jag seg hela dagen!
På kvällen fräscha jag till mig med bad och ansiksmask.
Sen mötte jag upp Haida och Josefine på Allstar där käkade vi middag tillsammans.
Jag måste säga att jag har inte skrattat så mycket på länge men vi brukar skratta rätt mkt när vi tre hänger :P

Bara för att jag har varit så dålig på att uppdatera tänkte jag bjuda på en videoblogg av Haida:P hehe...
Nä men det var så fult, för att vi stod och väntade på bussen och då åkte det förbi en massa killar intryckta i sina volvo bilar, de åkte runt och spela hög musik, drack öl och skrek på oss....
Och det var inteen bil heller utan 10 st som kom en efter en... tillslut tog jag upp kameran och filma dock fick jag inte med de bästa:P hehe...
Musiken som är på videon var det en bil som spelade, jag tyckte inte riktigt att låten passade med deras images.....

enjoy
Det var som sagt en rolig och en alkoholfri kväll!
Här bjuds på bilder, Observera min nya frilla ;)Josefin avnjuter en Milkshake.Haida och MadeleineDen första bilden blev så seriös så vi var tvugna att ta en till ;)


Idag så har det varit en plugg dag för mig och Vidar. Jag är klar med ett arbete som ska vara inlämnat på onsdag. Känns skönt!
Dessutom så har jag pratat i telefon/skype med två av min kära vänner, först Matte och sen Mia.
Saknar dem båda två lika mycket!!!!!!

Nu i veckan fick jag ett paket skickat från min farmor på posten, packet innehöll detta:

Min underbara farmor har stickat en otroligt fin halsduk till mig!!!
Jag är och blev super nöjd. =) Kolla in de fina färgerna, lita annat än svart som man alltid bär på vintern.

Vi hörs kanskesenare kanske imorrn!
JAG LOVAR

/ M

Bakom kulisserna....

Innan jag började jobba med tv och film så ÄLSKADE jag att se bakom kulisserna,
så jag hoppas du gillar de lika mkt.

Här kommer några bilder bakom kulisserna på "Nu vet jag vad du gjorde i somras"Carolina sköter ljussättnngJag och Josefine disskuterar kamera vinkel.Alla ljudbomar var utlånade, vi tog en mygga och tejpa fast på en golvmop, sen hade vi en ljudbom. Dock blev ljudet inte det bästa.Jag och Robin som skådisar,  kram och puss scenen.


Jag är gravid, om du har missat det ;)Våra snygga åkningar fick vi genom en barnvagn, Tack till Haidas bros barn ;)Min och Haidas scen.Olle som fyllot :P

/M

Jag som regisör?

Hejsan!

Just nu känns det helt underbart skönt.... Eftre mycket skola, så ska jag ikväll och imorgon enbart slappa och hade gött.

Vi hade manus och regi i skolan, och jag kan inte annat säga än att jag blir mer och mer sugen för varje gång på att bli manusförfattare och regisör. Otroligt roligt!!
Jag skulle vilja ha min lärares Anders Runes jobb, han producerar musikvideos, filmer och skriver  manus. Vilket dröm yrke.

Nästa år så ska jag läsa kursen Musikproduktion som han håller i. EXTREMT roligt!! Shiit vad kul.
Det går rykten om att den personen som prodcerar bäst får följa med Anders och jobba med en riktig musikvideo, hur coolt låter inte det?

Det är kul att våran kortfilm fick så mycket bra kretik. Våran lärare Anders sa att den kuna lätt mätas med dramatiska institutets filmer, och det mina kära vänner är INTE fy skam.
Men på måndag tar vi tag i det hela igen, då är det dags att komma på ett nytt manus för på tisdags är det dags att filma igen...
Uppgiften är att vi ska göra en instruktionsfilm med dramturgi.
Vi får se om du publiceras här på bloggen =)

vi hörs.
/M