En konstig sak med samhället...

Hallå där!
 
Här sitter jag en söndag och funderar över homosexualitet.
Det är konstigt det där med att personer som är homo måste "komma ut" med det.
Jag undrar bara varför?
Det är ju hel knäppt...! När jag får barn, kommer jag belysa redan från när hen är liten att man kan vara tillsammans med både pojkar och flickor. Jag kommer aldrig kräva av mitt barn att berätta att hen är hetro eller homo.
Jag vill aldrig att mina barn ska känna en press av att komm ut ur någon garderob, för det finns ingen att komma ut ur. Man är kär i den personen man är kär i.
 
Jag har aldrig tyckt att homosexualitet har varit något konstigt, kanske för att min morbror är det. Mina föräldrar berättade aldrig det för mig, utan det bara var så.
Sen när jag blev äldre frågade några kompisar mig varför min morbror bodde ihop med en kille. Det var först då jag reagerade på det, innan hade det varit så naturligt.
 
Jag blir verkligen förvånad över att det finns människor som är emot homosexualitet.
Det om någon är sjukt.
 
/Madeleine
#1 - - Mamma:

Häller med dig gumman.men tyvärr så är det fortfarande tabu för många men jag har aldrig tyckt det var konstigt med att ha en bror som är homosexuell:-) Puss

#2 - - Paulina:

GO MADDO!!! Så bra skrivet, hade inte kunnat säga det bättre själv! Håller fullständigt med dig

Svar: Vi människor älskar att dela in oss i grupper, vi mot dom. Det är det som gör allt i världen så dåligt!! För vi är alltid bättre än dom.
Maddo