Nytt projekt på gång.

Hallå hallå!
 
Satt ni som jag igår ute och njöt av vädret? Det var så underbart att få en massa sol på sig. Lite tråkigt att det är grå väder idag. Igår satt jag ute och läste min dunder braiga bok i 2 timmar.
Boken jag är helt fast i just nu heter Hungerspelen.
Den första boken finns även på film, och de andra två böckerna ska också komma ut som film.
Men som vanligt är böckerna 100 gånger bättre än filmen. Nu har jag ju bara första att gemföra med.
 
Idag sitter jag hemma och jobbar. Jag kände inte för att åka iväg till kontoret. Det är skönt att kunna bestämma själv.
På tal om jobb så har jag ett nytt projekt på gång.
Det finns ett filmproduktionsbolag här i Norrköping som heter Crazy Pictures, dom har gjort många kortfilmer som har blivit mycket uppskattade på Youtube, förra året hade dom premiär för deras halv-långa-kort film Den blå mannen.
Deras nästa grej är att göra en långfilm, där målet är att den ska visas på bio. Jag fick frågan av dom att göra en bakomfilm-dokumentär om hela den här resan från youtube film till bioduken, typ.
Ingentingen är klart, men det som är klart är att jag ska vara med och dokumentera bakom nu när de ska producera en "pilot/trailer" för deras kommande film.
Under fem dagar ska jag vara med, och det känns riktigt kul. Jag har aldrig tidigare varit med på en filminspelning eller gjort en dokumentärfilm, så den här erfrenheten kommer att bli guldvärd.
Jag är glad över att få den här möjligheten.
 
Annars är det lugnt med jobb just nu, men nästa veckan blir det full rulle igen, men både möten, inspelning och redigering samt utbildning.
 
Avslutar detta inlägg med en bild på lite blommor jag fotade igår.
Ännu en gång njuter jag av att inte bo i Norrbotten, där uppe bär fortfarande landskapet ett snötäcke.