Under en filt i regnet

Hej på er.
 
Som vanligt springer dagarna iväg, och vi befinner oss i slutet av juli. I morgon är det en vecka kvar tills jag fyller 25. Låter stort på någotvis. Jag gillar min födelsedag, att fylla år och få uppmärksamhet. (Så glöm inte!!)
 
I fredags låg jag hemma och var sjuk... feber och en huvudvärk från "*#€*#^?#, det hjälpte inte med tabletter. Jag tror att jag kan har varit uttorkad, jag är dålig på att dricka. Så hela fredagen drack jag massor av vatten.
I går mådde jag mycket bättre! Vi åkte ner till Ringarum där det var pubafton. En hemvändar fest kan man säga. Jag träffade en massa folk som jag inte sett på år och dar. Hela kvällen blev ett stort kramkalas.
 
Idag har vi tagit det lugnt, jag har suttit ute på bakongen och läst min bok medans det regnade. Jag tycker det är mysigt att sitta ute i regnet under en filt. Mannen har lovat Raclette till middag. Han är för bra!
 
Imorgon går jag på min näst sista vecka på Östnytt. Nästa helg åker jag ner till Åhus på mitt årliga besök. Längtar att få träffa Mia.
 
 
Jag målade topparna guldiga förut. Svårt att fota med västern och en hand, där av så är det oskärpa. Efter att ha haft bra naglar i några månader börar dom nu att ge vika. Sprickor och tendes till att snart gå av.

 
I veckan planterade jag äntligen om alla mina inneväxter. Något jag har tänkt att jag borde fööööör länge. Jag bytta ut alla krukor med, då jag var så otroligt trött på den gamla. Nu skulle jag bara vilja köpa nya gradiner till lyan. Dessa som vi har nu, har suttit upp i snart ett år.
 
 
Tack Mamma för att jag får låna! :)
 
 
Jag hjärtar dig. Mannen jag älskar mest!
 
Denna vecka har jag varit dålig på morgon promenader. Men det ska det bli ändring på kommande vecka. Det är skönt att komma ut på morgon och jag blir så mycket piggare. Jag hoppas även jag lyckas ge mig ut på en löptur.
 
Hoppas du har haft en bra helg.
/Maddo
#1 - - Paulina:

Grattis i förskott :):):)
Sjukt snygga naglar, passade dig perfekt :)
Kul att blomman jag köpte fortfarande lever med :):)

Svar: Klart att den lever, och det ska den göra lääänge till :)
Maddo