Biljetterna är bokade!

Åh, vad jag är glad just nu.
Jag måste ju börja med att berätta att våra biljetter till LA är äntligen bokade. Det känns så underbart.
Den 21 oktober åker vi och kommer åter den 5 november.
Det är en bra bit kvar tills dess, men det gör inget. Det är en härlig känsla att få längta och längta och längta dit! Jag tycker att det är en del av upplevelsen.
 
Jag spricker av lycka just nu!!!!
 
Annars då...
I veckan har jag och Vidar bott ute i Kolmården och varit hästvakt. Det har blivit mycket farande fram och tillbaka med bilen, jag har blivit rätt bortskämd med att bo i stan och inte behöva pendla.
Det har varit fullt upp på jobbet, jag har jobbat med direkt sändningarna från Bråvalla till webben under fredagen och lördagen.
Igår efter jobbet cyklade jag upp till Bråvalla och gick på min första festival. Jag fick VIP armband, eftersom jag var där med jobbet på torsdag och jobbade.
Det blev en trevlig kväll! När det regnade som värst satt jag i VIP hörnan under ett partytält som hade värme, så jag vet inte om jag upplevde festivalen som man "ska" göra.
Jag hann att se Mando Diao, Thåström, SMK och Avicii. Jag hade även velat se Syster Sol och Volbeat. Men det är så det är.
 
 
Lite vimmel bilder från gårdagen. Jag gillar inte att lägga upp mobil bilder egentligen, men bättre än inga alls.
 

Nu ska jag ta en dusch, utanför är det fint väder. Men det är inget jag kommer bry mig om idag. För idag ska jag bara vara inne och slappa. Kanske att det blir en liten lätt kvälls promenad sen.
Måste bara säga att det är riktigt varmt i vårt bo!! Solen ligger på nu, och vi har bara fönster åt ett håll. Jag har fällt parsienerna men det hjälper knappast.
Duschens strålar får stå på kallt!
/Maddo
 
 

Den 25 smäller det!

God morgon eller något.
 
Sitter och dricker te och har just gjort en ekonomisk översikt. Det är ju den 25, och då ska en massa sparpengar gå till olika sparkonton.
Det roligaste sparkontot jag har just nu är det kontot LA-kontot.
Äntligen ska Vidar och jag åka till USA.
Igår var vi hos polisen och fixade våra pass. När passen anländer ska vi boka vår resa. Vi kommer att vara borta i två veckor i slutet av oktober början av november.
 
Som ni kanske redan vet så har jag min käraste vän Mia som bor där borta, och vi ska hälsa på henne. Det kommer bli roligt! Jag har varit i LA innan, för 5 år sedan och då var vi bara där över några dagar coh gjorde många av de typiska turist attraktionerna, men nu när vi åker över kommer vi skippa den delen och göra det som vi inte gjorde då som att besöka vingårdar, åka på raodtrip till Grand canyon, jag skulle även vilja stanna till vid Las Vegas när vi ändå är där i knutarna, får se om jag lyckas övertala min pojkvän. Sen självklart det viktigaste umgås med Mia, kolla in hennes område där hon bor, besöka hennes univeristet, träffa hennes vänner och fira Halloween!
Vidar och jag har bara varit utomlands tillsammans en gång innan, det gör att allt känns extra spännande.
Nu är det bara 4 månader kvar, haha...
Då hinner vi planera ordentligt, jag har redan börjat skriva upp en liten lista på saker som jag ska köpa over-there.
Högst på listan står just nu ett på UGGs.
 
Nu ska jag jobba med företaget innan jag ska till Östnytt och jobba kvällspasset.
Hade fint!
/Maddo
 
 
Jisses vad jag kommer att fota mycket under den resan! Nu när jag har en sådan bra kamera :)
 
OBS! Ny kategori för denna resa!
 

Midsommar helgen

Hallå där mitt i högsommaren.
För nu måste vi väl vara där?
 
Midsommar kom, levereade och lämnade mig med världens fetaste leende! Jisses vilken underbar midsommar jag har haft, det var helt klart den bästa midsommar firande någonsin.
Den innehöll allt som en "typisk-romantisk-fantasi-midsommar" ska innehålla.
Finns inget negativ att säga om den alls.
Vi bjöd in fina vänner till vårt lilla torp, det blev invigningen.
 

Dagen började med att bygga och klä midsommarstången och binda kransar.
Vidar och jag hade dukat innan gästerna anlände.
Vi åt fin silllunch, fick koka potatis över öppen eld då vi inte har någon el, eller gasol!
Mätta blev vi, typ AS mätta.
 
 
Sen var det dags för kubb, men det hade vi inget så vi fick fixa eget med ved, men det funkade lika bra. Fastän mitt lag förlorade alla gångerna...
 
 
Efter kubben blev det Vidars super goda jordgubbs tårta, Solen kikade äntligen fram efter det obligatoriska regnet. Vi gick genom finaste landskapet till sjön som ligger i närheten där vi bor.
Där blev det midsommar dopp i kvällssolen. Helt underbart, varmt var det i vattnet också.
 
 
Klockan 23 grillade vi och dukade upp för middag, och vips så var klockan 02 och fruktsalladen dukades fram. Mys faktorn var typ högsta någonsin inne i partytältet, det blev också dans på kvällen av alla dess typer! haha...
Självklart kom familjespelen fram på nattkvisten, även om man kändes av allas trötthet :P
Jag gick och la mig vid 4, andra närmare 9 på morgonen!!
 
Newton och Kiwi var också med och firade med oss. Dom fick vara ute massor i sina nya koppel. Vi vågar inte släppa dom fira ännu, ut i fall att det får för sig att springa hem till Norrköping.
 
 
Nu sitter jag här och känner mig rätt trött. Imorgon nalkas det jobb igen. Vidar och jag ska till polisen och fixa pass, för i höst ska vi äntligen ut och resa!!
Han är verkligen världens bästa på alla sätt.
 
Hoppas ni inte fick alldeles för mycket socker på täderna efter detta gulli gull fina underbara blogginlägg.
Jag försökte inte ens att romatisera, det bara var bäst.
 
Tack alla som var där.
/Maddo