Mitt i veckan

Hej på er!
 
Vi befinner oss mitt i veckan, och eftersom att klockan är över 12, så är vi närmare fredagen än måndagen nu. :)
Så tänkte jag alltid när jag gick i skolan, nu när jag jobbar blir helgen mindre betydelselös.
 
Jag är mitt uppe i min utbildning på Östnytt, massor att lära och riktigt riktigt kul!! I måndags när jag var där sprang timmarna iväg. Jag ska dit idag igen (min tider är 14:30-22:15)
Men innan dess ska Malin Wåtz komma över till mig och äta lunch, sedan tänkte vi se om vi hinner med en promenad. Dock så regna det en del ut och då har jag ingen större lust med att gå ut.
 
Igår var det en fantastik vacker kväll, det blev som ett rosa sken över staden.
Jag fotade några bilder med min iphone.
 
Det är bara bilden till höger som är fotad i det rosa skenet.
 

Jag gillar verkligen Norrköping, det är en fin stad! Jag tror jag uppskattar den extra mycket eftersom att jag inte är uppvuxen här. 
När jag bodde i Ringrum åkte jag bara in till Norrköping för att kika i butikerna sen var det inget mer. Men nu när jag bor här så upptäcker jag fina ställen hela tiden och det med mina Norrköpingsvänner, som Strömmen, Industriandskapet, Folkparken, knäppingsborg, de små caférna som man aldrig annars ser, mm....
 
/Madeleine
 

Min långa lördag

Go kväll på er lördagsfirare!
 
Här sitter jag på balkongen och njuter av ett glas vitt. Känslan är väldigt skön efter denna långa dag, som har innehållit mycket av olika saker.
Började med jobb i Linköping, där jag fick vara reporter (!!!) till företaget Teknomedia. Det var ett event i stan och jag och min fotograf sprang runt och intrevjuade folk.
 
Efter jobbet hoppade jag in i bilen och körde ner till Söderköping där det vankade konfirmation för min kusin. Jag hade lovat att filma delar av cermonin, så det blev lite mer "jobb".
Efter fikat, åkte jag och Vidar ut till skogarna neråt Ramsdal till för att kolla på ett sommarhus, som vi idag bestämmde att vi skulle hyra.
Utan el, utan vatten, mitt i skogen, alltså ett riktigt Madeleine och Vidar ställe! Dock är det massor som måste göras innan vi kan flytta in.
Detta är en kombination vi länge har pratat om ett litet sommarhus i skogen och en liten lägenhet mitt stan. Det bästa av två världar.
 
Önskar er en trevlig helg!
 
 
 
 

Första avsnittet ute nu!

Hej på er!
Det är en väldigt nervös Madeleine som skriver detta inlägg. Efter flera månaders arbete med min Kolmårds-filmer är det nu dags för dom att visas upp i rampljuset. Det känns läskigt att så många männsikor kommer kunna ta del av dom och se filmerna.
 
Kolmården kommer inom kort att starta upp en ny kanal på deras hemsida och FB som kommer heta "Kolmården play", där kommer alla mina filmer kommer att visas.
Ännu är inte kanalen färdigbyggd, men imorgon kommer första klippet att marknadsföras officiellt på deras FB. Det är ett avsnitt om tigern, i samband med tigerns dag som är imorgon.
 
Det känns riktigt roligt att äntligen kunna visa upp resultatet, och jag hoppas att det kommer mötas av positiva reaktioner.
Jag kan utan tvekan säga att detta har varit ett av dom roligaste projekten jag har sysslat med.
Kolmården har varit kanon att jobba tillsammans med, de har verkligen litat på mig och låtit mig ta den plats som jag velat som TV-producent. Vi har haft ett gott sammarbete och alla människor som jag har jobbat tillsammans med framför kameran har var tillmötesgående och rikigt duktiga.
Jag känner mig alltid som välkommen och omtykt när jag kommer till djurparken.
 
Här får ni ta en del av första filmen som handlar om tigrarna:
 
 
 
Hoppas ni gillar filmen.
/Mediamaskinen