Mitt i veckan

Hej på er!
 
Vi befinner oss mitt i veckan, och eftersom att klockan är över 12, så är vi närmare fredagen än måndagen nu. :)
Så tänkte jag alltid när jag gick i skolan, nu när jag jobbar blir helgen mindre betydelselös.
 
Jag är mitt uppe i min utbildning på Östnytt, massor att lära och riktigt riktigt kul!! I måndags när jag var där sprang timmarna iväg. Jag ska dit idag igen (min tider är 14:30-22:15)
Men innan dess ska Malin Wåtz komma över till mig och äta lunch, sedan tänkte vi se om vi hinner med en promenad. Dock så regna det en del ut och då har jag ingen större lust med att gå ut.
 
Igår var det en fantastik vacker kväll, det blev som ett rosa sken över staden.
Jag fotade några bilder med min iphone.
 
Det är bara bilden till höger som är fotad i det rosa skenet.
 

Jag gillar verkligen Norrköping, det är en fin stad! Jag tror jag uppskattar den extra mycket eftersom att jag inte är uppvuxen här. 
När jag bodde i Ringrum åkte jag bara in till Norrköping för att kika i butikerna sen var det inget mer. Men nu när jag bor här så upptäcker jag fina ställen hela tiden och det med mina Norrköpingsvänner, som Strömmen, Industriandskapet, Folkparken, knäppingsborg, de små caférna som man aldrig annars ser, mm....
 
/Madeleine
 
#1 - - Linn:

Hej Madeleine! Vilken fin blogg du har, den får man börja läsa! Hoppas allt är fint med dig och Vidar:) Kram Linn i Lule

Svar: Tack ska du ha Linn! Den uppdateras ju inte allt för ofta dock... lite synd! Men hoppas du finner den bra ändå. Med oss är det bara bra, hoppas allt är bra med dig och Erik. Kramar!
Maddo