Vintern rasat ut bland våra fjällar


Trevlig valborg på dig

Dom varma vindarna har blivit kalla, temperaturen har sjunkit från 20+ till 10+ ett regn oväder väntas, och vi går hen ur huse för att fira in att våren är kommen!
Samma visa varje år, vädret är dåligt på Valborg, samma sak på midsommar... De två högtiderna som är menade att fira ute. 
Men jag deppar inte för i eftermiddag packar jag och Vidar in oss i lill-bilen och åker till Uppsala för att stanna över natten. Kommer bli roligt att se Tessans och Johans nya lägenhet. 
 
Innan dess ska jag gå på ett spinningpass, jag har fortfarande träningsvärk sen i månadag så jag vet inte hur det ska gå hehe...
Det varkar vara ett roligt pass i alla fall för de kommer att spela filmmusik från 80-talet. Friskis firar 30 år som förening i år, så den 30 varje månad bjuder dom på något extra.
 
Hoppas att du får en trevlig Valborg, ta det lugnt och bjud inga minderåriga på alkohol.
//Maddo
 

Lycka


Dagens skrivbord. Alltid rörigt under dagarna.
 

Glad lunch!

Det är en härlig känsla jag har i kroppen, efter att varit lite nedstämd och oinspirerad till att driva företag har den känslan nu vänt till att jag tycker det är riktigt roligt och häftigt. Inspirationen och kreativiteten flödar i min hjärna och idag känns det som att allt är möjligt, jag skulle kunna bli miljonär imorgon om jag vill, typ ;)

Bra start på veckan i alla fall. Jag har idag bokat in mig på två stycken olika närverksmingel, jag brukar inte vara med på olika mingel, för att jag helt enkelt tycke att det är läskigt att mingla. Men för att få bukt på min rädsla som måste jag utsätta mig för det.
Det som jag tycker är ”jobbigt” är att ta kontakt med en person och prata om en själv.  Jag inte det är läskigt att prata med folk, det är bara starten!

 

Önskar dig en bra måndag.

//Maddo

Sommar i Norrköping

 
Hej där!
 

Alltså vårt väder i Norrköping den här veckan går inte att klaga på. Stålande sol och klarblå himmel varja dag. I helgen fick vi ett riktigt sommarväder då temperaturen visar 20 grader. Det är helt otroligt vad vädret gör för själen och humöret.
Igår började jag dagen med en morgonpromenad med Malin Hansson. På eftermiddagen möte jag upp Malin Wåtzon, hon och jag gick på stan en snabbis sen gick vi hem till mig för att laga mat och hänga på balkongen med vitt vin och bra musik.
 
Malin Wåtz!

 

 

Idag började jag och Vidar dagen med att läsa på balkongen, sen gick vi ut en sväng på stan. Vi gick upp till folkparken. Där finns ett superfint körsbärdträd det hade börjat blomma över men jag fångade några bilder. Helt otroligt vad vackert allt är i naturen just nu. Jag älskar att fota allt som blommar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon är det måndag och vardag som gäller. Men mitt i veckan blir det helg igen. På onsdag åker vi upp till vännerna i Uppsala för att fira in våren. På fredag kommer jag jobba en sväng på Östnytt sen blir det att fira min underbara sambo som fyller 26 år.
 
//Maddo