Sommar i Norrköping

 
Hej där!
 

Alltså vårt väder i Norrköping den här veckan går inte att klaga på. Stålande sol och klarblå himmel varja dag. I helgen fick vi ett riktigt sommarväder då temperaturen visar 20 grader. Det är helt otroligt vad vädret gör för själen och humöret.
Igår började jag dagen med en morgonpromenad med Malin Hansson. På eftermiddagen möte jag upp Malin Wåtzon, hon och jag gick på stan en snabbis sen gick vi hem till mig för att laga mat och hänga på balkongen med vitt vin och bra musik.
 
Malin Wåtz!

 

 

Idag började jag och Vidar dagen med att läsa på balkongen, sen gick vi ut en sväng på stan. Vi gick upp till folkparken. Där finns ett superfint körsbärdträd det hade börjat blomma över men jag fångade några bilder. Helt otroligt vad vackert allt är i naturen just nu. Jag älskar att fota allt som blommar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon är det måndag och vardag som gäller. Men mitt i veckan blir det helg igen. På onsdag åker vi upp till vännerna i Uppsala för att fira in våren. På fredag kommer jag jobba en sväng på Östnytt sen blir det att fira min underbara sambo som fyller 26 år.
 
//Maddo
 


#1 - - Paulina:

Så underbart att värmen äntligen är här :)

Svar: Men snart blir det kaaaaaallt igen ;)
Madeleine