Vår barnvagn

crescent klassisk 2014
 
Hej hopp!

Äntligen! alltså ÄNTLIGEN (med super STORA versaler) så har vi köpt en barnvagn. Eller den är beställd nu i alla fall. En stor sten har lyfts bort från mina axlar, för det här med barnvagn det är ingen djungel som jag trivs i. 
Det finns en miljon olika valmöjligheter, och det vi var ute efter var en vagn som tar sig fram i alla underlag och inte kostade miljoner kr. Det är ingen lätt vagn att hitta, för mer än hälften av alla vagnar har hjul som är små som, ja något väldigt litet. Min "drömvagn" kostar 10 000:-, ingen dröm för plånboken med andra ord.
Igår kväll fann vi denna vagn på rea, halva priset. Den har stora hjul och fått bäst i test i diverse olika tester. 
Jag tror den kommer passa oss bra, vi beställde den från jollyroom, vi får se när den har tänkt att dyka upp. 
 
Nu är det bara alla andra saker som ska köpas in... Det blir nog bra det med, även om jag känner mig en anning förvirrad i denna bebis-pryl-djungel. Har verkligen noll erfarenhet. Ett stort tack till alla bloggar som finns där ute. En får enormt mycket tips från dessa. 
 
Enligt min bebisapp är det 80 dagar kvar tills liten kommer, och jag är i månad 7. 
Livet snurrar på bra tycker jag, och jag är tacksam över att det får lov att snurra på som vanligt.
Visst känner mig mer trött om kvällarna efter en jobbdag, sen har jag även börjat använda en lättare filmutrustning på SVT, men jag försöker lyssna på kroppen och ta det lugnt när det känns som att jag behöver det och än så länge lider jag inte av foglossningar och/eller ryggproblem dagligen, kan känna av det ibland.
 
 
//Maddo
 
 
#1 - - Paulina:

förstår att det är en djungel med barngrejer över lag, men tur ni hittat en vagn nu så kan du släppa det :)
Tänkt att du redan är i 7månaden?! Kommer det nya magbilder snart kanske :P
Hoppas ni får ett lugnt och skönt slut på 2014 och en underbar start på 2015 babe! Saknar dig

Svar: Ja, det känns skönt att vagnen är avklarad då den känts som den största pucken. Jag får väl lägga ut nån ny bild, kanske tsm med nyårs outfiten ;) saknar dig också! ❤️
Madeleine

#2 - - Sandra:

Vad fin!!! Bravo!!!

Svar: Tack tack! En sten har lättat från axlarna :)
Madeleine

#3 - - Malin :

Vad kul att ni köp en vagn :) om jag inte misstror mig så var det nog den där Johanna hade första veckorna till Siri. Den är fin! ☺️

Svar: Jag har för mig att hon nämnde det med. Dock var ju inte hon nöjd så därför bytte dom. Vi får hoppas att vi blir nöjda. Det har stått bra om den på div forum/bloggar.
Madeleine

#4 - - Mamma:

Vagnen är jättefin :)

Svar: Tack! Den känns robust och smidig! :)
Madeleine