Bråvalla
Hej vänner

Vi börjar med bråvalla. Lördagen blev en helt underbar dag med bra musik, toppen sällskap och mycket dans. Så mycket dans att jag hade träningsverk igår. 
Kanske inte konstigt då kvällen avslutades med axwell och ingrosso. Paulina och jag stod och hoppa konstant i typ 1,5 timme ;) vilket drag, det var kvällens bästa. 
The offsprings var också kul att se, likaså Melissa horn även om hon inte kändes så "festival" men Malin och jag sjöng allsång till hennes låtar.  :) 
Innan vi gick dit pratade jag och Paulina i kapp, skratta och tog selfies (se ovan)
Väl inne i området mötte vi upp flera vänner. 
Tack till er alla, jag hade en toppen kväll. 

Igår kom Vidar äntligen hem, så just nu befinner jag mig i ett lyckorus. 
Åh, jag är så kär i han!

Idag började även mitt 3-veckors sommarvik på Östnytt. Känns kul att vara här en längre tid. 

//från en glad maddo. 

LÄNGTAR

 
Heeeeeeeej!
 

Sitter framför datorn och äter frukost, börjar ju inte jobba förrän kl 14, då har en rätt att sega lite. Jag hade svårt att somna igår. Det är svårt att komma hem och gå ner i varv efter att ha jobbat med direktare ute på fält. När klockan ringde 9 imose kände jag grus i ögonen.
Jag har vakat till genom att sitta lyssna på artisterna som jag och Paulina ska se imorgon på Bråvalla. Det kommer att bli så bra och jag längtar enormt mycket!! Dansa hela natten lång.
 
Sen längtar jag även efter en speciell person,han befinner sig i Turkiet och jag har inte kunnat pussat honom på 5 dagar nu. Men om 2 dagar då är han min igen :)
När en är ifrån varandra då känner en hur käääääääär en är!

Nu ska jag städa här hemma så det är fint till Boråsaren anländer till Nkpg. Sen innan jobbet måste jag hinna svänga förbi Systemet och köpa ett flaska bubbel, för när jag slutar jobbet då börjar festen. ;)
 
Ha en fin fredag
/Maddo

kvällsljus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Go kväll vänner

Dessa bilder är fotade nu ikväll vid 21-tiden. Är det inte helt fantastikt att det är så ljust ute på kvällarna. Det är ju en av de bästa sakerna med svensk sommar. När jag bodde i Luleå så var det så här ljust vid 24 på natten. Våra blommar på balkongen verkar trivas toppen för de växer så de knackar.
Det är synd att detta härliga kvällsväder inte kommer bjuda på sig på lördag. Det ska regna hela dagen enligt SMHI. Blir regnjacka och stövlar som outfit på festivalen.

Idag har jag jobbat på Östnytt med just Bråvalla. Jag har tagit emot material som skickats från fältet till oss. Samt fixat all den tekniska biten inför sändningarna. Jag har haft fullt upp från 14-21 när jag slutade.
Imorgon gör jag likadant igen. Jag trivs i det stressiga och spännande tempot :)

Innan jag började jobba hängde jag med TS. Vi åt luch ute på stan och gick en liten sväng, satte oss i solen och pratade livet.
Jag och TS har oftast väldigt djupa disskutioner. Jag tycker verkligen om dom stunderna. Hon är bra att prata med om man behöver ärliga svar och någon som kan hjälpa till att reflektera lite över ens tanker än att bara hålla med. Jag är lyckligt lottad som har så fina och kloka vänner <3
Imorgon kväll kommer en annan klok vän och jag längtar massor!!! Helgen kommer bli bra oavsett regn.

//Maddo