Att skriva

 

Go kväll på er!

Vad roligt det är att skriva här på bloggen när jag möts av respons (på FB). Jag kommer att fortsätta att skriva om mina åsikter här på bloggen. Visst är det läskigt att trycka på publicera knappen, men jag står för vad jag skriver och då får jag ta antingen ris, ros eller båda.

Just nu sitter jag i sängen som ni ser på bild ovan. Jag och Vidar har lämnat stan och befinner oss ut på landet. Vi kommer att stanna till på söndag.
Vårt kök här är det ända rummet som inte har fixats i ordning ännu. Men idag försökte jag göra det lite finare än vad det var innan, möblerade om och satte upp en hylla mm…

 Det blev skillnad även om det fortfarande ser sunkigt ut.

 Just nu håller Vidar på att fixar middagen, blev en sen sådan eftersom vi höll på att fixa med olika saker. Han ute och jag inne.
Imorgon blir det fortsatt fix utomhus i trädgården och på kvällen kommer min bror och hans tjej hit för att grilla och sova över. Det ser jag fram emot.

Nu ska jag gå ned en våning och fixa en brasa i kaminen för det är lite kyligt i huset, termometern visar 17 grader och det blir ju inte varmare ute ni ikväll.

 Hoppas att du får en fin helg.
/Madeleine

#1 - - Hanna Karlsson:

Tycker det ser mysigt ut! :-)

Svar: Tack ska du ha :) Det funkar perfekt som sommarhus!
Madeleine

#2 - - Paulina:

Ni har det så mysigt :)

Svar: Tack! Villar det :)
Madeleine