Glöm inte vår historia

Igår röstade jag rosa. En självklarhet, då jag verkligen tycker att jämställdhetsfrågor måste börja tas på allvar. 
F! kom in i EU vilket är otroligt bra och dessutom blev miljöpartiet det näst största partiet i Sverige. 

Men jag blir otroligt ledsen när SD växer här i Sverige och andra rasistiska partier runt om i Europa. Varför har folk glömt vår historia? Varför kommer folket inte längre ihåg Hitler och förintelsen?
Det är sjukt och jag blir förbannad när jag tänker på det.
Det som också irriterar mig är när personer stör sig på att folk motdemonstrerar och visar sitt missnöje mot SD, med kommenteraren "De är valda demokratiskt, alla ska få tycka vad man vill!" osv.
SD är inte ett vanligt parti.
SD är rasister.
Jag blir STOLT när jag ser alla motdemonstrationer, debatter och missnöjen mot SD på FB, gator, torg och tidningsartiklar. Att vi tillsammans sätter ner foten och visa att det är fel!
Hitler blev också demokratisk vald, och det betyder inte att hans handlingar var rätt.
Jag är besviken på att inte alla går och röstar, på det viset växer SD ännu mer, det är vår skyldighet att gå och rösta tycker jag.

 Alla människor är lika värda, problemen för romerna förvinner inte för att vi förbjuder tiggeri, en kvinna ska ha rätt till abort, homosexuella ska få adoptera barn och gifta sig, transpersoner ska ha rätt till att vara en hen, flyktingar som inte kan bo i sina länder pga. av krig har rätt att komma hit för att söka skydd. 

Vi är människor och tillsammans bor vi alla på den här lilla planet i stora universum.
Ta hand om varandra, och det viktigaste av allt: GLÖM INTE VÅR HISTORIA.

#1 - - Paulina:

Håller med till 100%, du har så rätt Maddo!
Man blir mörkrädd efter gårdagens val, vart fan är vi påväg?!?!

Svar: Exakt, och sen att SD funderar på att samarbete med de andra rasistiska partierna i EU, berättar ju en hel del om dom själva.
Madeleine