Thanksgiving 2014

 
 
 
 
 
 
Gókväll

Då har jag hamnat hemma i vår soffa igen efter en helg i Uppsala. Tre timmar tar det att köra, men det gick bra. Vi anlände fredagkväll och då hade Therese och Johan förberett tacos, så det var bara att hugga in. Sedan satt vi och prata till midnatt.
Igår firade vi vår variant på Thanksgiving. Therese och Johans vänner Daniel och Madde var också med i firandet. Vi börjar med att laga mat hela dagen på menyn stod kalkong, sötpotatismos, casserole, cranberry sauce, gravey, cornbread, baconlindade daddlar och brysselkål. Allt var super gott utom casserolen som består av sötpotatis med socker, apelsinjucie och kanel med marshmallows på toppen, som en sedan bakas i ugnen. Den pjäsen kommer vi skippa till nästa gång, då ingen tyckte att den var god. 
Efter att middagen smält undan någorlunda så avslutade vi med en chockladig och god efträtt.
 
Under kvällen spelade vi även musikquiz, där alla hade tagit ut 3 låtar med 3 följfrågor var. Det var en rolig aktivitet som vi körde lite då och då under dagen/kvällen. 
En otroligt lyckad och trevlig dag. Nu har vi firat ut hösten och idag är det första advent och julen står på glänt ;) 
Imorgon är det december och jag är redo att starta julmyset. 
 
Hoppas att du haft en lika bra helg som oss!
//Maddo
 
 
 
#1 - - Malin :

Låter som en fin helg i Uppsala! Och vad mkt mat 😋 jag längtar ihjäl mig efter julmaten.. Brukar inte känna så men i år skriker magen 😃

Svar: Jag längtar till skinkmackan!!!!! :D
Madeleine

#2 - - Mamma:

Ser gott ut :)

Svar: Det var gott! 😊
Madeleine