En hemlis

 
Hej bloggen, jag har nått att berätta!
 
 
Jag och Vidar ska ha en bebis!

Det känns overkligt att jag skriver det här. Det känns som att texten inte handlar om mig, om oss! Men det gör de ju. För det är vår verklighet, vi ska bli föräldrar i vår. Det är så otroligt stort och fantastiskt att jag inte riktigt kan greppa det. Idag kände jag mig redo att börja blogga om det, för visst måste jag att skriva om denna resa. Efter att ha skrivit på den här bloggen sen 2008 om min vardag, så det skulle kännas konstigt att inte skriva om detta, som kommer bli den största händelsen i mitt liv. I kategorin "Väntan på en liten" kommer alla gravidinlägg hamna. 
Nu vet ni också den stora anledningen till att vi ska flytta till större ;) Vi får inte riktigt plats att bo alla tre här hemma.
 
Kram Maddo

Ny vecka

På Gotland i sommras
 
Hej läsare!

Hur har ni det? Här är det bra. Det känns ju alltid sådär när en går och lägger sig på söndagskvällen och vet att när en vaknar upp väntas ännu en lång vecka av vardag. Men när klockan ringde imorse kändes det helt okej. Jag har haft en bra jobbdag. 
Om en stund kommer Vidar och hämtar upp mig på jobbet, då ska vi åka iväg och gå på en visning av ett hus. Det känns spännande eftersom att vi aldrig har varit på visning tidigare. 
 
När jag la upp den här bilden kom jag på att jag inte visat några bilder från vår cykelsemester på Gotland.
Den här bilden fotade Vidar sista kvällen som vi tältade. Världens finaste solnedgång med världens finaste kille. Romantiken var på topp!
Jag hade en härlig sommar, och snart går vi in i oktober. Det är galet.
Jag har faktiskt börjat längta till december och julpynt. Kalla mig galen, men jag gillar det! Det blir spännande och se vart jag kommer julpynta i år och om jag kommer göra det.
Flyttar vi i december från vår lya så är det ingen större mening att pynta, men förhoppning är att det blir på ett nytt ställe.
Jag och Vidar drömmer och fantiserar om hus hela dagarna. Hela min själ längtar till att komma ut på landet.
 
//Maddo
 
ps. Kolla in vår lya på Hemnet!
 

Helt slut

Hej bloggen! 
Oj, vad vi är trötta nu, jag och Vidar. Idag har vi städat och städat och städat. Vi har pimpat lyan upp till tänderna och visst blev det ett skinande resultat. 
Idag var det dags för första visningen av två. Vi var inte här just då, men mäklaren sa att det hade gått bra. På torsdag är det dags för nästa. 

Medan okända människor traskade omkring i vårt hem, åkt vi och katterna hem till mormor. Där fick vi kålpudding och glass till efterrätt. Mumsigt!!

Nu har vi landat här hemma igen, lagt oss i soffan och ska strax dra igång en film. 
Helgen har gått i rasande fart. Och imorgon är det dags för jobb igen. 

Hoppas du haft en bra helg. 
//maddo