Skyline

 
 
 
 
 
 
Sista bilderna

Vad passar inte bättre än att visa dessa skylinebilder som de sista bilderna på vår resa. Vi tåg tunnelbanan ner till Brooklyn och ställde oss vi sidan av bron och fotade en massa bilder. Bilden på mig och Mia är fotade med en dosa och eftersom de var mörkt så var det omöjligt att hitta skärpan för kameran.
Efter att vi fotat började vi gå över bron tillbaka till Manhattan. Jag tycker detta är ett måste om en befinner sig i NYC. Det är helt fantastiskt!!
 
Jag fotade massor under vår resa, alla bilder kommer inte att publiceras på bloggen. Men jag tror jag fick med det mesta i alla fall.
Jag kommer nog att göra en fotobok, sen filmade jag en hel del med så en liten film ska jag nog också klippa ihop. Dock blir det aldrig så bra som jag tänkt mig, för när jag väl är på semester så vill jag njuta av att vara där, genom min ögon och inte genom en kameralins.
 
Jag är så glad över att vi gjorde denna resa, blev en riktigt nostalgiresa där vi fick "uppleva" vårt au pair liv igen, för en stund. Det var härligt att få umgås med Mia under så många dagar.
Nästa gång jag åker till USA, då vill jag se något nytt igen.
Men någon dag kommer jag tillbaka till New york, jag har ju en familj att hälsa på där borta. Jag är otoligt tacksam att vi fortfarande har så pass bra kontakt med varandra.
 
Det var allt från Usa denna gång.
//Maddo
Ps. detta inlägg är tidsinställt.
#1 - - Paulina:

Underbara bilder!

Svar: Tack!
Madeleine

#2 - - Mia:

Vad glad jag såg ut då haha