Premiärturen på stan


Mini-Vibs kläder
 

Gokväller

Oj oj oj... Yepp, det är en extremt trött Madeleine som skriver kvällens inlägg. Känner mig helt slut faktiskt. Jag har haft en toppenbra dag inne i Norrköping. Det var med en viss nervositet som jag styrde bilen in mot stan denna soliga förmiddag.
Jag parkerade hemma hos Malin och så traskade vi in mot city, då jag hade en del saker på inköpningslistan.
Jag var redo! Redo för att amma offentligt första gången, ta hand om en skrikande bebis mitt bland allt folk, ta mig fram med barnvagnen överallt osv...
Vistelsen blev dock något smidigare än vad jag tänkt mig, Lillan sov igenom hela besöket! Malin och jag kunde t o m sätta oss på en fik och bara ta det lugnt. Det känndes himlans bra allting och med tiden så kommer jag nog bli proffs på att styra barnvagn inne bland affärerna med.
Jag köpte lite kläder till Vibs som ni ser ovan, Lillan har fått massor av fina kläder av våra nära och kära, de flesta kläderna är i storlek 62 och de är lite stora för tösen ännu, så jag var tvungen att köpa lite plagg i 56 då vi knappt har det.
 
Efter shoppingturen begav vi oss hem till Malin där hon hade en paj redo att huggas in på. Det bjöds även på efträtt efter maten; glass gjord på frysta bananer! Riktigt gott och det smakade som vanlig glass, lite mindre söt! Smart efträtt och något som en kan ge till små barn istället för riktigt glass tänker jag :)
 
Nu sover Lillan, Vidar jobbar dygn och kommer hem imorgonbitti, själv har jag krypit ner i sängen och ska slå på en avsnitt av Breaking bad. Jag har snart kollat igenom alla avsnitten och det är en serie som jag verkligen kan rekomender! Riktigt spännande :)
 
God natt!//M

Ny vecka


En promenadslinga på 7 km

P3 dokumentär i öronen 

Hej måndag
Vad bortskämda vi är med solen som kikar på oss nästan varje dag. Underbart att gå på promenad då. Jag vill gärna komma ut en sväng med lillan varje dag, även om vädret är sämre. Tänker att det är nyttigt för henne med friskluft dagligen. 
Dessutom är det bra för mig att röra på mig. Jag har tänkt skriva upp varje gång hur långt jag går för att samla ihop det i slutet av veckan. 
Idag blev det en promenad på 7 km. Jag tycker det är så mysigt att gå ute på landet, jag trivs verkligen här och längtar inte tillbaka in till stan än så länge. 

Under de senaste dagarna har Vidar suttit och sytt en klänning till lillan som blev klar idag, och jag måste säga att jag är imponerad av honom. Han har talang, för han har typ aldrig sytt någonting innan. 
Själv har jag absolut inget tålamod för symaskiner. 
Kolla vilket fint resultat 

Storlek 56, kommer invigas på lördag då Vidar fyller år :) 

Imorgon ska jag och lillan in till stan och träffa Malin. Vi ska gå en sväng på stan, jag hoppas att Lillan kommer tycka att det är en utmärkt ide att sova då. 
Blir mysigt att träffa mallan. 

Gokväll//m
Fotade denna när jag var ute med sopporna förut. 

En helg


Lördags frukost

Promenad i Kolmården 

Hej söndag 
Ligger i sängen och ska strax gå upp och duscha. Är lite små sliten denna morgon då lilltösen var vaken mellan 5-7 sen vakna igen vid 8. Livet som förälder lika bra att vänja sig ;) 

Igår hade vi en fin lördag, började dagen med go frukost och det verkar som det blir en repris av den även denna morgon. 
Vi spenderade dagen hos Vidars päron, de bjöd på lunch och så blev det en promenad i kolmårdsskogen, det är så fint i det området. 
Många promenader blir det nu när vi kör barnvagn. 

Planen denna söndag är inte lika kul. Vid 11 kommer Johan hit och vi ska sätta oss med min deklaration och årsbokslut för företagen. Lika tråkigt varje år, dock kommer en sten lyftas från mina axlar när det är färdigt. 

//m