Premiärturen på stan


Mini-Vibs kläder
 

Gokväller

Oj oj oj... Yepp, det är en extremt trött Madeleine som skriver kvällens inlägg. Känner mig helt slut faktiskt. Jag har haft en toppenbra dag inne i Norrköping. Det var med en viss nervositet som jag styrde bilen in mot stan denna soliga förmiddag.
Jag parkerade hemma hos Malin och så traskade vi in mot city, då jag hade en del saker på inköpningslistan.
Jag var redo! Redo för att amma offentligt första gången, ta hand om en skrikande bebis mitt bland allt folk, ta mig fram med barnvagnen överallt osv...
Vistelsen blev dock något smidigare än vad jag tänkt mig, Lillan sov igenom hela besöket! Malin och jag kunde t o m sätta oss på en fik och bara ta det lugnt. Det känndes himlans bra allting och med tiden så kommer jag nog bli proffs på att styra barnvagn inne bland affärerna med.
Jag köpte lite kläder till Vibs som ni ser ovan, Lillan har fått massor av fina kläder av våra nära och kära, de flesta kläderna är i storlek 62 och de är lite stora för tösen ännu, så jag var tvungen att köpa lite plagg i 56 då vi knappt har det.
 
Efter shoppingturen begav vi oss hem till Malin där hon hade en paj redo att huggas in på. Det bjöds även på efträtt efter maten; glass gjord på frysta bananer! Riktigt gott och det smakade som vanlig glass, lite mindre söt! Smart efträtt och något som en kan ge till små barn istället för riktigt glass tänker jag :)
 
Nu sover Lillan, Vidar jobbar dygn och kommer hem imorgonbitti, själv har jag krypit ner i sängen och ska slå på en avsnitt av Breaking bad. Jag har snart kollat igenom alla avsnitten och det är en serie som jag verkligen kan rekomender! Riktigt spännande :)
 
God natt!//M
#1 - - M :

Tack för idag! Mysigt med er två ❤️

#2 - - sofia Din kusin:

när får jag träffa vibs? längtar att få träffa henne har köpt en sak till henne också

Svar: Vad gulligt av dig. Vi får ta det någon dag längre fram. Kramar.
Madeleine