UtomhusHar kunnat haft alla mina jackor genom graviditeten, det känns skönt! :) Även om det fläktar lite under magen ;)Hej onsdag

Alltså simmningen igår, så sköööönt! Så härligt att kunna sträcka ut och röra på kroppen utan att det hugger till på diverse ställen. Malin och jag simmade i ett lugnt tempo i ca 45 min, hade en hel del att prata om så tiden rusade iväg. 
Idag kände jag mig pigg, så Vidar och jag har varit ute och gått i solen, blev en runda på 4-5km, vi lunkade på i ett långsamt tempo, jag blir så glad när jag har dessa dagar då det känns bra att gå. 
Nu har vi ätit lunch, jag väntar på att Vidar ska sätta på kaffe. Sen om ett par timmar ska vi åka in till Norrköping och fortsätta vår utbildning i att bli föräldrar ;)
Efter kursen ska jag åka  och filma en liten grej, sen tänkte vi svänga förbi Kulturkammaren och kolla in vår kompis Alexander som spelar där med sitt band ikväll.
 
Idag fyller även Mia 27 år borta i LA. Grattis till dig min kära vän :) 
Åh vad jag drömmer om att åka över och hälsa på igen, göra på samma sätt som sist, en roadtrip och sen avsluta med att vara hemma hos Mia. 
Drömmen om USA, den finns alltid hos mig. Jag skulle faktiskt vilja flytta dit och bo där i ett par år. Men det är inget enkelt land att flytta till, så jag antar att vi får nöja oss med semesterresor. Tur att det är ett stort land och mycket att se. 
 
/Maddo
 
 
 

En ny dag

 
Foto från april 2014
 
Hej vänner

Vilken lyx att efter en natts sömn få vakna upp och känna sig okej. Att en ny dag kan få en att må bättre. Gårdagen var ingen bra dag, och så är det ibland. 
Dagens tisdag känns bättre både fysiskt och psykiskt. Idag har jag har suttit och redigerat, men nu tycker min rygg att det räcker med att sitta i kontorstolen. Jag ska strax resa mig upp och göra i ordning lunch. 
I eftermiddag ska jag åka till simhallen och simma, jag hoppas att kroppen tycker det är en god idé. 
Jag känner mig så lätt och fri i vatten, och jag älskar att simma!
Simma kommer jag att göra tillsammans med Malin, vi har inte träffats sedan min babyshower så det blir kul. 
Borde vara bättre på att träffa vänner nu, innan kiddot kommer... 
 
Nä, nu är jag superhungrig, ville bara kika in och säga att det är en bättre dag idag, efter gårdagens nedstämmda inlägg.
 
/M

Noll energi

Hej på dig!

Om du inte gillar att läsa föräldrarbloggar, om kids och graviditet osv... så får du nog sluta att läsa min blogg nu. För det är typ den ända som existerar i mitt huvud  och det är svårt att skriva om något annat.
Idag är min energi lika med noll, och jag är trött på att vara gravid. 
Jag längtar verkligen till att få bli mig själv igen. Jag har haft en bra graviditet, har kört på mitt liv som vanligt. Men nu så känns det som att kroppen helt plötsligt inte vill göra något annat än att röra sig i snigelfart, det är tugnt och jobbigt, det värker överallt mest hela tiden, händer och ben är svullna, och jag sover som pest på natten. 
Sen ska vi inte tala om mitt humör, hej och hå hormonsvängar. Jag känner mig glad/arg/ledsen/nervös/rädd/förbannad fram och tillbaka hela dagen. 
I lördags var vi inne i stan, jag och Vidar för att köpa in det sista vi behöver för kiddots ankomst. 
Jag behövde även köpa en amningsbh, jag stod i omklädningsrummet med tårar som rann ned för mina kinder och jag bara kände mig så ful och värdelös. BHn jag köpte var också ful och säkert värdelös... Det var extremt tugnt att gå runt på stan. En av de värsta gångerna jag shoppat tror jag. 
Att det är underbart att vara gravid är ingen känsla jag känner, utan jag känner mig bara så otroligt tjock och klumpig och det känns som hela min identitet har försvunnit, nu är jag gravid-Madeleine och inte Madeleine. 
Nu är det mindre än en månad kvar till BF, men det känns som en evighet. 
Sen är jag trött på att prata om graviditet, hur man mår osv.... jag vet att alla menar väl. Men jag mår skitbra och skitdåligt varje dag. 
Idag bjuder jag på ett öppet och ärligt inlägg, och inte någonstans ska jag behöva försvara att jag känner så här, för det är okej att känna exakt hur en vill.
 
//Maddo