februari


En Kiwi spanar på fåglar
 
Nya tulpaner från i fredags

Snö och några minusgrader
 
Hej där måndag

Jag har sovit en hel natt, och det känns i kroppen. Jag känner mig väldigt utvilad om en jämför med gårdagens ständiga grus i ögonen. 
Hörrni! Första månaden på året är avklarat upptäckte jag nyss när jag spanade in i min kalender. Poff sa det, så var januari förbi. Vi har haft fullt upp hela månaden, så det är inte så konstigt att jag upplevt att månaden har gått fort. Att flytta tar upp mycket tid. Det känns så himlans skönt att vara på plats. 
Nästa månad är en väldigt speciellt månad, magiska-mars! Månaden då det förväntas att komma en bebis. Men vem vet vad den lille känner för, det kanske till och med blir ett aprilbarn. Fyra procent av alla barn som föds, föds just på beräknat datum. 
 
På tal om andra bebisar, våra katter! När jag pratar med folk i telefon så undrar alla hur vår katter mår, och hur det har gått för dom att flytta. Det värmer i mitt hjärta att många är så nyfikna på våra guldklimpar. 
Jag kan säga, att de trivs! Till en början var det lite oroligt såklart... men nu är det urkul att springa från ena sidan av lägenheten till andra, slänga ner leksaker i vår inomhus trapp, samt spana ut genom alla fönster. 
Här ute är det en rikt fågelliv och spana på fåglar kan en göra läääääääänge, lääääääänge som katt. 
De har kommit till rätta och jag tror inte att de saknar vår etta inne i stan, även om de aldrig visade tendens till att misstrivas när vi väl bodde där. 
 
Idag ska jag bara ta det lugnt, spana på lite bebisprylar på nätet som behövs köpa in, invänta svar på lite mejl, läsa och kanske ta en promenad för att få i mig lite frisk luft. 
Som ni märker som börja tempot saktas ner hos mig och det är skönt!
 
//Maddo
 
#1 - - Niles:

Hoppas Kiwi får syn på några också :)

Svar: Självklart! :)
Madeleine

#2 - - Paulina:

Klart man frågar om katterna, det är ju era små bebisar <3

Svar: Åh gulle <3 Ja, de är ju det!
Madeleine