UtomhusHar kunnat haft alla mina jackor genom graviditeten, det känns skönt! :) Även om det fläktar lite under magen ;)Hej onsdag

Alltså simmningen igår, så sköööönt! Så härligt att kunna sträcka ut och röra på kroppen utan att det hugger till på diverse ställen. Malin och jag simmade i ett lugnt tempo i ca 45 min, hade en hel del att prata om så tiden rusade iväg. 
Idag kände jag mig pigg, så Vidar och jag har varit ute och gått i solen, blev en runda på 4-5km, vi lunkade på i ett långsamt tempo, jag blir så glad när jag har dessa dagar då det känns bra att gå. 
Nu har vi ätit lunch, jag väntar på att Vidar ska sätta på kaffe. Sen om ett par timmar ska vi åka in till Norrköping och fortsätta vår utbildning i att bli föräldrar ;)
Efter kursen ska jag åka  och filma en liten grej, sen tänkte vi svänga förbi Kulturkammaren och kolla in vår kompis Alexander som spelar där med sitt band ikväll.
 
Idag fyller även Mia 27 år borta i LA. Grattis till dig min kära vän :) 
Åh vad jag drömmer om att åka över och hälsa på igen, göra på samma sätt som sist, en roadtrip och sen avsluta med att vara hemma hos Mia. 
Drömmen om USA, den finns alltid hos mig. Jag skulle faktiskt vilja flytta dit och bo där i ett par år. Men det är inget enkelt land att flytta till, så jag antar att vi får nöja oss med semesterresor. Tur att det är ett stort land och mycket att se. 
 
/Maddo
 
 
 
#1 - - Malin :

Jätteskönt att simma :) jag försöker trycka på lilla hjärtat "like-hjärtat) nere i hörnet på inläggen men det fungerar inte?