En sämre start...

 
En äldre snöbild som jag gillar.
 
Det är fredag!

Och jag som skriver har ingen härlig fredags-feeling i kroppen. Ursch och fy är det jag känner just nu. Var beredd på ett riktigt negativt blogginlägg. 
I natt har jag sovit som en sämre kratta, att vända sig om i sängen är inte det smidigaste nu för tiden. För en måste ju flytta på ett helt bowlingsklot på vägen. Sen kan jag bara ligga på sidorna, vaknar av kramper på de mest konstigaste ställena flera gånger, vaknar av att kroppen domar av för att jag inte rör mig något när jag sover. 
Idag har jag ont i varenda led i kroppen, händerna värker och är svullna, det är tugnt att andas och jag hittar ingen skön ställning att sitta i. 
Livet som gravid i vecka 34. 
Det känns riktigt skönt att det snart är över, jag längtar efter resultatet så att säga. 
 
Igår var jag och Malin på badhuset och simmade. Det är helt underbart, för att det känns typ inte att jag är gravid när jag simmar. Det går lätt och smidigt. Det ändå negativa (om vi ska fortsätta det det spåret) är att det är otroligt mycket folk i simhallen, önskar att en kunde vara helt själv. Det är svårt att komma in i ett skönt flow när en måste anpassa farten osv efter alla andra. 
 
Planen denna fredag är att vila, få massages av Vidar sen åka och handla. 
Mycket mer än så blir det nog inte. 
Helt okej för mig.
 
Hoppas du haft en bättre start denna fredag. 
//Maddo
#1 - - Cecilia:

Hej, jag är oxå en gravid Norrköpingsbo som undrar var du var på gravidmassage för ett tag sedan? Undrar även om du tyckte att den var bra? :)

Svar: Hej! Vad roligt, grattis!! Jag var på hälsocentrumet ligger på östrapromenaden. Jag tyckte det var bra, har inte gått på det innan så har ju inget att jämföra med. Men lokalen var fräsch, personalen trevliga och behandlingen skön. :)
Madeleine