Det regnar...igen

På promenaden var diket full av hallonbuskar
 
 
 Ännu en dag med regn...
 


 
Inne brinner ljusen

 
Jag spenderade tiden med en bok i denna hörna
 

Hej på er!

Regnar det på er med? Det har det gjort på mig. Jag och lillan gav oss iväg på en promenad jag hade tänkt mig en snabb svettig än med någon bra sommarpratarei lurarna. 
Men när jag gick längsvägen såg jag att det var massor av hallon som växte, jag älskar verkligen hallon och var tvungen att smaka några..och några fler och lite till.... Promenaden blev inte så snabb.
Däremot dök mörka moln upp snabbt på himlen, så jag fick vända om! Dock hann jag inte hem innan det brakade loss och jag blev dygnsur.
Nu på eftermiddagen kom det ännu mer regn tillsammans med oska.
Jag kurrade ihop mig i soffan och började läsa en av böckerna som jag köpte igår, jag fastnade direkt och var tvungen att sluta läsa för att inte läsa för mycket. Tanken är ju att jag ska ha boken i Italien.
Jag är snabb på att läsa böcker och när jag väl fastnar för en bok kan de gå i ett svep så är den slut.
 
Idag har vi haft en skön hemma dag, jag ska strax börja laga middag. Imorgon ska vi iväg igen, jag och lilan. Då styr vi bilen mot Gryt där vi ska hälsa på min gamla au pair familj.
Jag har inte sett dom sedan jag var och hälsa på dom i New york förra året i augusti. Snart ett år sedan. Inte klokt vad tiden springer i väg.
 
//Maddo
#1 - - Carina:

Jaa!!! du, här regnar och regnar det ok!...snart i fyra dar nu!. Så jag längtar efter SOLEN så mycket!. Ha en bra dag!. :D

#2 - - Paulina:

Regnet öser ner i Borås med...
Oj va kul att du ska träffa dom och att dom ska få träffa Vibs!! Hoppas ni får det kul ;)

Svar: Det kommer att bli kul :)
Maddo