Att publicera bilder på barn...

Det regnade massor förut, som de flesta utav dagarna denna juni
 
 Vi höll oss inomhus och lyssnade på regnet som smattrade. De tyckte mini-människan var spännande.
 
Idag har det varit en lite speciell dag här hemma. När jag satt i soffan med en kopp kaffe och kollade ut på regnet, så låg lillan på magen på golvet och snackade om viktiga saker med katten. Sen helt plötligt så ligger tösen på rygg. Idag vände hon sig för första gången.
Det fick mig att inse att hon kommer inte vara en liten mini-bebis föralltid, utan hon växer ju och utvecklas varje dag!
Det fick mig att känna mig lite "stressad", jag plockade fram min kamera för att fota henne massor, för så liten hon är nu kommer hon ju inte vara igen.
Ibland är jag rädd att jag ska glömma bort och leva i nuet och liksom missa något. Jag vill verkligen minnas och insupa varje minut med henne.
På söndag blir hon 3 månader, och dessa månader har gått så snabbt. Än har jag inte upplevt att det är jobbigt och tugnt att vara mamma, jag har inte velat slita av mig håret av frustation och jag har inte kännt mig döds trött.
Det är jag tacksam för.
 
Vår finaste skatt
 

Som ni kanske märkt så har jag inte lagt upp så mycket bilder på Lillan här på bloggen (eller andra plattformar) jag känner mig väldigt kluven till att ha en massa bilder på henne på nätet.
Jag vill inte att hela hennes uppväxt ska vara dokumenterat på socialamedier, därför vill vi vara sparsama med att lägga upp bilder.
Jag har sagt till nära och kära att de inte får lägga upp några bilder, för helt plötsligt finns det massor och det känns inte riktigt rätt.
Jag tycker även att det är svårt att hitta en bra balans här i bloggen, för jag vill inte blogga om henne, utan bara från mitt perspektiv som mamma. Jag vill inte att det ska finnas massa detaljerad information om henne här på bloggen. Det känns alldeles för utlämnande.
Alla är vi olika, för en del skriver ut allt om deras barn och lägger ut massa bilder redan från förlossningen och en del lägger ut bilder men inte visar ansiktet men skriver och berättar en massa om barnen, och vissa lägger ut bilder men skriver ingen privat info om dom.
Jag får se hur jag gör, jag vill inte censurera henne, men samtidigt vill jag skydda hennes integritet.
Känns svårt.
 
 
 
Nä hörrni, nu är det dags att sova.
Imorgon väntas besök.
Min älskade vän Mia kommer hit och hälsar på, jag längtar massor!
//Maddo
 
 
 
#1 - - Anonym:

Å, vilket vackert barnbarnsbarn Vibeke är.Jättefin bild./ GF

Svar: Tack! Inte lätt att fota småbarn.
Madeleine

#2 - - Paulina:

Wow vilken stor tjej hon blivit :)
Men du gör helt rätt i att inte lägga ut allt om henne!

Hälsa Mia så gott!

#3 - - Anonym:

Vad söt hon är.från din Faster