Fint besök från Lule

Martin är här!
 

Hej lördag!

Mina socialamedia flöden bjudet på uppdateringar från Bråvalla festivalen som hålls i stan. Måste säga att det känns lite små trist att jag inte är där i år. De tidigare två åren har jag jobbat med sändningarna för SVT samt att jag besökt festvalen privat. Mycket Bråvalla alltså.
Men i år kände jag att det inte riktigt passade sig med att gå på festival.

Men jag är inte bitter för vi har nämligen besök av vårt gamal kontaktbarn från Luleå i helgen. Martin bodde hos oss en helg i månaden under vår studietid på 3 år. Då var han 11 år och nu är han 17!! Det var en stor kille som klev ut från tågen igår när jag hämtade honom på stationen.
Det var så roligt att ses igen, igår satt vi och kollade på gamla bilder och pratade om alla våra utflykter vi gjort tillsammans. Vi hittade alltid på något skoj när det var Martin-helg.
Just nu är Vidar och han ute med båten och fiskar.
Det är extra härligt att höra den norrländksadialekten igen, helt underbar! Självklart dröjde de inte länge förrän jag själv slank in i min variant av dialekten.
 
Annars idag ska vi packa in oss i bilen och åka till Vidars föräldrar och äta mat. Det kommer nog bli gott som alltid. På bilden ovan ser ni en lite sneek-peek på vårt kök, fläkten är inte på plats då inte alla delar kom med i den vi köpte. Lite surt, men är inte förvånad när det gäller Bauhaus.
Vi har beställt nya lampor till köket från Ellos som jag tror kommer bli riktigt bra. Bilder på hela köket kommer när det är helt klart, det känns roligast. Då ska ni få se en före och efterbild.
 
Ha en fin lördag.
//Maddo
 
 
Blomster från trädgården
 
 Igår satt vi på altanen för första gången. Underbar utsikt.
#1 - - Malin :

Vad kul med besök! 😃 köket kommer bli supersnyggt!!! 👌 har ni hört något om luckorna?

Svar: Luckorna är på plats!!! 😊
Madeleine