Påskigt

 
 
En knopp har redan slagit ut på mini-påskliljorna som jag köte igår.
En fin vårduk som jag fått av mormor
 

Hey på er!

Sådär ja, då var lyan påsk pimpad inför helgen, det blev ett glatt inslag här hemma. Som varje år så håller jag tummarna för att pyntet får stå där det står i fred. Utmaningen blir nog björkriset som står på vardagsrumsbordet. Vi får se om våra katter kan hålla tassarna i styr!
 
Idag står tvättning på schemat, måste säga att det är riktigt skönt att slippa tvättstugan och dess bokningar, utan vi kan tvätt när vi vill! Det uppskattas väldigt mycket just nu, för jag äger typ noll plagg som jag får plats i. Eller två par byxor och ett par tröjor som jag snurrar runt med. Kan medela att jag är nåååååågot less på dessa kläder. När jag bara är hemma så går jag gärna i Vidars kläder, då de är stora och rymliga. Jag ser ut som... jag vet inte vad. Det är därför jag inte bjuder på några selfies i den här bloggen ;) hehe... eller några "dagens outfit". Jag kanske skulle börja med det, för att få lite kontrast i det socialamedia flödet, där alla visar upp sin finaste look. ;)
Tidigare idag var jag ute på en promenad och det var verkligen jobbigt. Vissa dagar när jag går känner jag mig lätt som en hm.... "fjäder" och vissa dagar (som idag) tung som ett betong block.
Det var skönt att få lite frisk luft iaf.
 
Det verkar inte som att vi kommer få någon mars-bebis. Utan det blir en april-bebis. Det känns lite små lustigt eftersom vi varit så inställda på denna månad.
En kan ju hoppas lite på att hen inte kommer imorgon, med tanken på att det är första april, tänk att få höra det tjatet i hela sitt liv... Jag tror att chansen att bebisen skulle komma imorgon är rätt liten, med tanken på att jag inte känner någonting någon gång. (Lite frustrerande)
Imorgon har vi tid hos barnmorskan igen för en koll, får se vad hon säger om det lilla livet som inte vill flytta ut.
 
Nu ska jag kolla på Breaking bad, igår blev det ju inte ett ända avsnitt.
Eller först kolla in tvätten.
 
//Maddo

operation storstädning

 
God måndagkväll

Tror det eller ej, men denna dag har gått fort! Ingen är lyckligare än jag ;) Idag testade jag operation storstädning för att se om lilla bebisen ville komma ut, man hör ju om folk som börjar föda direkt när damsugaren åker fram. typ. 
Men det var inget som verkar fungerar på mig, däremot blev resultatet en skinande hem, nybäddade sängar och sen har vi även hunnit med att storhandla inne i Norrköping. 
Jag köpte med lite gula ljus hem och påskliljor. Imorgon tänkte jag ge mig ut och plocka en knippe med björkris.
Jag gillar påsken väldigt mycket, det är så fint med alla våriga färger! :)
 
I detta nu sitter jag nedsjunken i min fotölj, som känns extra skön efter allt fixande idag. Regnet smattrar mot fönsterruton, som de har gjort exakt hela dagen. Till kvällsmat blev det korv med bröd, gott och enkelt. Ikväll visas Jordskott på svt1 som vi följer, en riktigt bra och spännande svensk serie. Dock lite små läskig om jag får säga det själv ;)
 
Hoppas du haft en bra start på veckan!
Det känns så kul att så många som kikar in här, och det är riktigt roligt att få kommentarer!
Tack till er som tar er tid till det <3
 
/Maddo
 
 

Sleepy sunday


Dagens sena lunch
 
Min sängkamrat Newton

Hej där söndag

Nähepp, det blev ingen bebis denna vecka. Men nästa vecka kommer vi få träffa vår bebis, då vi har vår deadline på lördag! Jag blir alldeles pirrig av att tänka på det, och det känns så skönt att ha ett slutdatum att fokusera på.
 
Helgen. Den har gått i raket fart, igår var vi på kalas hela dagen och firade Maja på hennes 24-årsdag samt fira att hon är hemma i Sverige igen efter 5 månader i Indien.
Det bjöds på supergod mat och mumsiga tårtor. En bra lördag.
Idag fick vi besök av samma Maja och hennes Jens som ville se hur vi bor. Det blev en fika och visning av området i regnet.
Det är ett riktigt skitväder så vi håller oss inne idag. Jag ligger i sängen med benen i högläge och kollar på Breaking bad. Känner mig proppmätt efter att ätit massor av våfflor.
 
Hoppas att ni haft en fin fin helg.
Mina dagar är inte så händelserika, så det är svårt att veta vad jag ska skriva på bloggen...
Så jag gissar att de kommande dagarnas inlägg kommer bestå av "Hej hej, inget har hänt, jag ligger och vilar och kolla på Breaking bad" Tur för mig att jag har två hela säsonger kvar av serien. ;)
 
Love, Maddo