En tisdagHejsan hoppsan bloggen.

Det gäller väl att hålla denna sida uppdaterad daglingen nu för tiden, så att ni inte får för er att jag är iväg och föder barn. Telefonen går något varmare än vanligt och jag får fler sms än vad jag brukar få en genomsnittlig dag. Det är många som går på helspänd, så även vi. 
Jag lovar iaf att berätta när kiddot är ute, kanske inte direkt här på bloggen, men till er mina nära och kära!
Men inga tecken på att någoting är på gång än. 
 
Så även denna dag har bjudit på finväder. Jag har varit ute i två omgångar, först en promenad med mig själv som avslutades med en kopp kaffe i solen. 
Satt och njöt av alla fina blommor som ploppat upp överallt på området. Sedan var jag ute en sväng med katten Newton. Tänkte att jag skulle testa att gå i koppel med honom, och det gick hur bra som helst. Han gick och gick och gick! Han är som en liten hund den där kissen. Kiwi (andra katten) kan vi inte gå i koppel med, hon får panik och ligger på magen och skriker. 
Newton tyckte att det var så spännande att han just nu står och jamar vid dörren och det är ju mindre bra.
Tanken är att både Newton och Kiwi ska få bli utekatter i sommar, nu när vi bor på landet. 
 
Nu ska jag ställa mig och ta en lååååååååång dusch, sen ska jag nog leta fram en ny serie på Netflix som jag kan slå ihjäl några timmar tillsammans med. Det lutar åt att det blir Breaking bad, då många har tipsat om den. 
 
Ha en fin fin tisdag.
//Maddo
 
 
#1 - - Paulina:

Jag älskar att du bloggar så mycket, något nytt att läsa varje dag :)
Njut massa av solen nu innan snön kommer :P

Svar: Hehe, det förstår jag att du gör. Jag önskar att alla mina vänner-lång-borta (du, Mia, Tessan och Amanda) kunde gilla att blogga, hade varit kul att läsa :)
I dag njuter jag genom att köpa glass 😉
Madeleine