operation storstädning

 
God måndagkväll

Tror det eller ej, men denna dag har gått fort! Ingen är lyckligare än jag ;) Idag testade jag operation storstädning för att se om lilla bebisen ville komma ut, man hör ju om folk som börjar föda direkt när damsugaren åker fram. typ. 
Men det var inget som verkar fungerar på mig, däremot blev resultatet en skinande hem, nybäddade sängar och sen har vi även hunnit med att storhandla inne i Norrköping. 
Jag köpte med lite gula ljus hem och påskliljor. Imorgon tänkte jag ge mig ut och plocka en knippe med björkris.
Jag gillar påsken väldigt mycket, det är så fint med alla våriga färger! :)
 
I detta nu sitter jag nedsjunken i min fotölj, som känns extra skön efter allt fixande idag. Regnet smattrar mot fönsterruton, som de har gjort exakt hela dagen. Till kvällsmat blev det korv med bröd, gott och enkelt. Ikväll visas Jordskott på svt1 som vi följer, en riktigt bra och spännande svensk serie. Dock lite små läskig om jag får säga det själv ;)
 
Hoppas du haft en bra start på veckan!
Det känns så kul att så många som kikar in här, och det är riktigt roligt att få kommentarer!
Tack till er som tar er tid till det <3
 
/Maddo
 
 
#1 - - Malin :

Vi, menade JAG följer också jordskott. Erik såg ett avsnitt men tyckte det var lite otäckt, han är sååå fjollig när det gäller läskiga filmer! Så nu ser jh det själv. 😂

Svar: Hehe.... Alltså jag skulle inte våga att titta själv. Knappt att jag vågar se Wallander/Beck själv... Jag är så lättskrämd av mig. 😎
Madeleine

#2 - - Paulina:

Va duktig du är som städat :)
Jag måste se den på play sen, alla säger ju att den är så spännande :):)

Svar: Ja, det är den! Och lite små läskig!!
Madeleine

#3 - - Anonym:

Hej Madde! Hur går det? Har bebisen hunnit komma än? Annars tänkte jag höra om jag kan ta med mej ungarna o komma o hälsa på dig. Vet hur sega dagarna kan va sådär på slutet :) du kan väl höra av dej om du har lust? 0704037505 kram Linda (Karlsson)

Svar: Åh vad roligt att höra från dig! Jag har slängt iväg ett sms :)
Madeleine