Sovmarathon

 
 
 
Hej blogg
 

Alltså... Idag känner jag mig utvilad delux! Mer utvilad sedan jag minns inte när. För i natt sov jag min första natt sedan flera flera flera månader tillbaka. (En sov ju inte om nätterna när jag var gravid heller)
Vår lilla skatt bestämmde sig även denna natt för att hoppa över nattamningen och vaknade kl 06oo för att inta första målet mat. Förra natten sov hon ju med rakt igenom, men då vaknade jag upp vid 4.... Efter matningen så sov vi till klockan 10:30! 
Riktigt härligt måste jag säga. 
Idag har vi en hemma dag och tar det lite lugnt. Ikväll kommer Mattias hit och äter med oss, det var över två månader sedan vi sågs sist, så det var på tiden! Kommer att bli trevligt :)
 
Igår kväll när Vidar och jag kom hem från hans föräldrar så pysslade vi lite på tomten vid huset. Längtan efter att bo där blev ju inte mindre, så mysigt att vara ute när de var en sådan fin kväll.
I veckan kommer en elektriker och ska dra om lite el, och till helgen kommer pappa hit så då fortsätter vi bygget. Vi hoppas att vi kan åka in till Ikea på onsdag och beställa hem köket.
För första gången någonsin kommer vi ha en hel kyl och en hel fryst, det ser jag framemot. Sen ska vi även köpa oss ett stort köksbord! Utrymme, utrymme som jag längtar!
 
//Maddo
 
 Gosfötterna!
 
 Kiwi
 
 Newton! 
Katterna kommer att få gå ute när vi flyttar till huset. Det kommer bli härligt för dom, men det känns sjukt nervöst tycker både jag och Vidar. Vi är så rädda att något ska hända våra guldklimpar. Men innan de släpps ut ska de märkas, och sen får de inte vistas ute om natten, eller när vi inte är hemma. Inget ont får hända dom!
 
#1 - - ɑ n n i k ɑ:

Fina bilder :)

Svar: Tusen tack :)
Madeleine

#2 - - Anonym:

Vackra sommar bilder / GF O GF.

Svar: Tack! :)
Madeleine

#3 - - Paulina:

Härligt med en hel natts sömn👍
Snäll liten tjej du har!!!

Svar: Helt underbart!!
Madeleine

#4 - - Anonym:

Roligt att följa Er och höra hur lilla Vibeke mår och gör kerstin o stig

Svar: Ja, perfekt att följa bloggen nu när ni bor en bit i från. Kramar
Madeleine