Fin fredag

 Go kväll vänner

Jisses vad mycket grus jag har i ögonen. Det har inte blivit mycket sömn de senaste nätterna och tröttheten börjar ta ut sin rätt. Jag ska strax stupa i säng. 
Dagen idag började med att jag gräddade det där supergoda kall jästa bröder till frukost. 
Efter morgon bestyren kom Louise hit. Vi gav oss ut på en promenad i det fantastiska vädret. September har verkligen varit en helt underbar månad. 
När vi kom hem blev det lite fika. 

I helgen är det kulturnatt i Norrköping. Vi funderar på att åka in, får se hur sömnen blir i natt, inget kul att vara iväg med en gnällig bebis. 
Jag tror hon börjar få tänder och att det är de som spökar. 

Vill önska er en fin helg!
//maddo

Kontorsinredning

 
Hej bloggen
Jag är så excited just nu! För äntligen har vi börjat göra i ordning mitt kontor här hemma. Som ni kanske vet så har jag suttit på ett kontorshotell under 2 år i centrala Norrköping. I samband med att jag gick på föräldrarledighet så sa jag upp kontoret, då det kostade ca 3000:-/månaden, och det var inget som jag vill eller hade råd att betala när jag inte skulle arbeta där.
Nu när vi flyttade till huset bestämmde jag mig för att ha mitt kontor hemma, och sen är planen att skaffa ett riktigt kontor igen, men om 1-1,5 år.
Den 1 oktober kommer jag att börja jobba 2 dagar i veckan, och då vill jag ha en plats att vara på.
Mitt kontor ligger på övervåningen och har tidigare varit ett gästrum, där en inbyggd säng har stått.
Nu har vi plockat ner den, och har börjat måla lister och spaklat.
Tidigare idag var vi på Rusta och köpte tapeter. Just nu är det rosa/vit färg på väggarna, det kommer att bli så fint när det är färdigt.
Vi var även inne en sväng på Mio, där jag mest gick för att hämta lite inspiration till hur jag vill ha mitt kontor.
Det som är prio ett att köpa är ett stort skrivbord. (Hittade en helt fantastiskt skrivbord på Mio, alltså drömskrivbordet. Synd att priset låg på 13 000:-....)
Jag längtar massor till att få fixa och trixa och göra fint där inne, kommer bli kul att komma igång att jobba ett par dagar i veckan.
 
Annars här hemma så är vi åter friska igen. Jag och lillan var på öppna förskolan imorse, och det lyser verkligen i ögonen på henne under sångstunden.
Det är så roligt att besöka öppna förskolan, att få möjlighet att träffa så mycket trevliga människor som befinner sig i samma situation som en själv.
På tal om vänner så har denna vecka tre stycken vänner hört av sig till mig och bestämmt träff, och jag har inte träffat någon av dom på superlänge så jag blev så himla glad för att de hörde av sig.
Det roliga är att de hörde av sig samma vecka, fast vi som sagt inte hörst eller setts på snart 1 år eller mer.
Först blir det att träffa Louise på fredag, sen är en lunch inbokat med Kristin nästa vecka, och nästa helg kommer Pite-Amanda hit och sover över. Vilken lycka.
Efter att jag fått barn så har jag verkligen upptäckt på fantastiska vänner jag har. Det visste jag såklart redan innan, men sen lillan kom så har det visats på ett annat sätt. Svårt att förklara.
Ni är fina i alla fall! :)
 
puss och godnatt
//Maddo
 
ps. Jag nämnde ju i inlägget innan att vi inte firar Halloween på samma sätt som i USA...
 
 
Skoja bara, överallt i affärerna är det halloween pimpat till max!
 
 

Ett par nypor frisk höstluft

 
 
 
 
Hej bloggen
Snörvel snörvel...
Vad kan jag hitta på att skriva om på bloggen idag. Att läsa om någon som är sjuk, kan ju vara det tråkigaste någonsin. Likaså när folk skriver eller berättar om sina drömmar, tycker verkligen det är helt ointressant. Nu menr jag drömmar som folk har drömt om på natten, inte framtidsdrömmar. :) 
Jag kände att jag behövde komma ut och få lite friskluft efter att hela familjen har legat inne och vilat under förmiddagen.
Lillan och jag strosade runt i området och jag plockade med mig kameran för att se om det fanns några fina höstlöv att fota, men hösten har inte kommit igång ännu. Bilderna ovan är tagna med ordet "höst" i bakhuvudet.
 
Pumporna får mig att tänka på Halloween, det känns lite tråkigt att vi inte firar den högtiden här i Sverige.
Det är mysigt med en happening i höstmörkret. Visst firar vi det lite, men inte på samma nivå som det stora landet i väst.
Nu ska vi äta lite leftovers från igår, sen blir det att krypa upp i soffan eller sängen och fortsätta vara sjuka.
Lillan ligger i vagnen utomhus och sover, det är då jag passar på att blogga.
 
Tack för alla komentarer som ramlar in här inne!
//Maddo