Livet....

Springer på i full härlig fart och bloggen glöms bort i vanlig ordning.
Här kommer en lite lista med uppdatering sedan sist.
 
  • Jag och Paulina har bokat hotell i Göteborg!!! Nästa helg åker jag hem till Paulina på fredag och sover hemme hos henne i Borås, sen åker vi till Göteborg på lördagmorgon och då väntas: Shopping, fika, smink,drinkar, klackar, middag och dans! Känner mig verkligen peppad på att få komma iväg helt själv och spendera en hel helg med min fina vän.
  • Jag jobbar med företaget hela dagarna och det känns riktigt roligt. Insperationen flödar igen och jag har börjat boka in lite möten med helt nya kunder samt tagit upp kontakt med gamla kunder. Har mycket att fixa med så dagarna flyger iväg och efter i stort sätt varje arbetsdag stänger jag ner med en känsla av nöjdhet i magen.
  • Lillan har varit sjukt för första gången sitt liv... I måndags och i tisdags hade hon feber. Tyckte så synd om henne, hon var inte alls sig lik. Mitt i allt har vi börjat avsluta ammningen, men den fick vi börja med igen, bästa trösten <3 Känns skönt att se henne på benen igen.
  • I Måndags hade jag den sämsta eftermiddagen på länge, hade hämtat lillan som varit hos mamma. Där vi såg att hon hade feber och var så trött/gnällig. Vi sätter oss i bilen på väg hem och mitt ute på landsbyggden börjar blien att vibrera. Då visar det sig att jag fått punktering. Inte lätt att byta det när jag aldrig bytt till reservdäck samt använt domkraften som var i bilen, samtidigt som jag hade ett gråtande barn brevid. I paniken fick jag inte upp bultarna och de slutade med att Vidar fick komma, då visade de sig att jag inte använt verktyget på rätt sätt. Irriterande för jag ville klara mig själv. Men stressen får en inte att tänka klart.
  • Imorgon sjösätter vi segelbåten!
  • På lördag ska jag och lillan hem till Malin, Erik och Ester för att fira Valborg tillsammans med två andra familjer. Det ser vi framemot. :)
Hälsningar, Madeleine

En bra start

Hejsan torsdag!
 
Vi befinner oss i mitten av april och i slutet av veckan. Torsdag har blivit en av mina favorit-vardagsdagar. Varför undrar väl ni?
Kan låta lite blasé men då släps nämligen ett nytt avsnitt av min nuvarande favorit podd, Veckan bläcka.
En fantastisk bra podd gjord av två kvinnor Karin Bastin och Jennie Hammar. Riktigt roliga att lyssna på.
När jag vaknade imorse gav jag mig ut på en långpromenad och hade lurarna i öronen.
Kändes skönt att få frisk luft innan det sen var dags att spendera en heldag framför datorn, som jag nu har gjort.
Jag ska nog starta morgon dagen på samma sätt, men då utan Veckans bläcka i öronen.
Jag har alltid gillat morgonpromenader, dock är det svårt att komma iväg när klockan ringer på morgonen... men när en väl har tagit sig ut är det så skönt.
Ser fram emot framtiden då vi kommer att ha hund, då kommer en inte har något annat val än att ge sig ut i ur och skur både på morgon, middag och kväll.
 
Nu ska jag packa ihop mig, och gå ner och leka lite med Vibsen innan det är dags för mig att åka in till stan och gå på kurs.
 
//Maddo

En heldag utomhus

Utomhus aktiviteter hela dagen
 
 
Blommor vi fick av Stig och Kerstin i helgen har jag idag planterat
 
 
Den gamla mjölkhinken hittade jag ute i skogen, blev fin på vår trapp.

 
Heeej!
Världens bästa dag har vi haft här hemma. Vädret har varit helt underbart, inte ett moln på himlen och varmt ute! Vi har bara haft på oss fleece tröja. 
Vi har lek ute, ätit två mål mat utomhus och planterat blommor och fixat en del på trädgårde. Vidar har fixat med båtmotorn till vår jolle, som han självklart har varit ute och testkört. 
Jag blir så glad av fint väder, speciellt nu när en har barn...så skönt att vara utomhus istället för att hänga inne. 
Imorgon kommer det också blir en bra dag, då väntar jag och lilla besök. Jag har satt ett bröd på jäsning över natten som jag tänkt bjuda på imorgon till fika. 
 
Nu ska jag sätta mig och bläddre i lite trädgårdsböcker, mitt intresse för trädgård har väckts i och med att vi har en trädgård nu.
Är sugen på att ha många krukor av fina växter samt så massa goda grjer att äta av.
 
Hoppas du haft en fin dag också.
//Maddo