1-årskalas för vårt lilla troll

Kanelbullar och tre olika sorters kakor hade jag bakat till kalaset
 
 Lillan fick en pannkakstårta fylld med blåbär och grädde. Riktigt mumsigt :)
 
 Alla som var över 1 år fick äta denna tårta skapad av Vidar.
 
 En moster till vänster och en faster till höger. Världens bästa! <3
 
 Morfar kom med en stoooooort och långt packet som innehöll en gungställning! Vilken lycka med en egen gunga. 
 
Hejsan kära läsare!
Här sitter jag i soffan och kollar igenom bilderna från helgens kalas. Min lillasyster fotade en mängd fina bilder som kommer få en given plats i fotoalbumet, men också här på bloggen.
Tänkte visa några stycken från gårdagens 1-årskalas. Tänk att vi haft ett kalas för vårt troll, Och som hon njöt av den konstanta uppmärksamheten! haha... Bästa var nog när hela släkten stod upp och sjöng för henne. Hon applåderade när vi vi klara.
Vi fikade på grejer jag hade bakat under veckan, Vidar fick stå för tårtorna denna gång. Vibsen fick en pannkaks årta och sockerfria bullar. Vi känner att vi mer än gärna väntar med att ge henne sötsaker ett tag till.:)(Bullarna jag gjorde till henne blev väldigt bra, gjorde en vanlig bulldeg men hade i en klick honung istället för socker sen fyllde jag dom med rivna äpplen och kanel, sen toppade dom med hackad mandel.)

Många fina presenter fick hon, och den som stack ut mest var såklart gungställningen som min pappa hade köpt. Känns roligt för henne att kunna gunga här hemma. Sen har hon fått bra utomhuskläder/skor samt hink och spade så nu är hon redo för utomhuslek i alla dess väderlekar.
Är så glad över att få vara omgiven av så kärleksfulla och fina människor. Massa tack, säger både jag och Vibsen.
 
och idag....
 
Kontors fönstert har stått öppet idag...

Längtar tills vårt magnolia träd slår ut!

Pirrar i kroppen av att se alla knopparna.

Vårt gräs är fyllt av Vårlök och Skilla
Idag var det verkligen en måndag för mig. Efter att ha sovit oerhört dåligt i natt, så var det oerhört svårt att koncentrera sig på jobbet och hitta insperation.
Dessutom var det världens bästa väder utomhus, vilket gjorde saken ännu svårare. Jag satt och jobbade med öppet fönster, utaför hörde jag vågorna slå.
Lite saker fick jag gjort, men jag hoppas på att vara mer effektiv imorgon. Jag funderar på att träna imorgon innan jag sätter mig och jobba så att jag får lite påfyllnad av energi, och inte bara går från "sängen till datorn".
Efter jobbet så påtade jag i trädgården, rensade ogräs och fixade lite... Längtar tills allt börjar att blomma igen.
Det är så skönt att ha en egen tomt, att bo i hus och att få bo så nära vattnet. Är otroligt tacksam över mitt liv varje dag.
 
Nu ska jag gå och lägga mig, är väldigt trött.
Det blev ett blandatinlägg idag.
God natt//Maddo
 
#1 - - Anonym:

Läget på huset.Helt fantastiskt./ kerstin o stig.