Livet....

Springer på i full härlig fart och bloggen glöms bort i vanlig ordning.
Här kommer en lite lista med uppdatering sedan sist.
 
  • Jag och Paulina har bokat hotell i Göteborg!!! Nästa helg åker jag hem till Paulina på fredag och sover hemme hos henne i Borås, sen åker vi till Göteborg på lördagmorgon och då väntas: Shopping, fika, smink,drinkar, klackar, middag och dans! Känner mig verkligen peppad på att få komma iväg helt själv och spendera en hel helg med min fina vän.
  • Jag jobbar med företaget hela dagarna och det känns riktigt roligt. Insperationen flödar igen och jag har börjat boka in lite möten med helt nya kunder samt tagit upp kontakt med gamla kunder. Har mycket att fixa med så dagarna flyger iväg och efter i stort sätt varje arbetsdag stänger jag ner med en känsla av nöjdhet i magen.
  • Lillan har varit sjukt för första gången sitt liv... I måndags och i tisdags hade hon feber. Tyckte så synd om henne, hon var inte alls sig lik. Mitt i allt har vi börjat avsluta ammningen, men den fick vi börja med igen, bästa trösten <3 Känns skönt att se henne på benen igen.
  • I Måndags hade jag den sämsta eftermiddagen på länge, hade hämtat lillan som varit hos mamma. Där vi såg att hon hade feber och var så trött/gnällig. Vi sätter oss i bilen på väg hem och mitt ute på landsbyggden börjar blien att vibrera. Då visar det sig att jag fått punktering. Inte lätt att byta det när jag aldrig bytt till reservdäck samt använt domkraften som var i bilen, samtidigt som jag hade ett gråtande barn brevid. I paniken fick jag inte upp bultarna och de slutade med att Vidar fick komma, då visade de sig att jag inte använt verktyget på rätt sätt. Irriterande för jag ville klara mig själv. Men stressen får en inte att tänka klart.
  • Imorgon sjösätter vi segelbåten!
  • På lördag ska jag och lillan hem till Malin, Erik och Ester för att fira Valborg tillsammans med två andra familjer. Det ser vi framemot. :)
Hälsningar, Madeleine
#1 - - Anonym:

Men oooj byta däck med ett gråtande barn med feber! Det vete sjutton om jag klarar ens utan barnet! Vilken panik! Vilken tur att du kunde få hjälp trots allt! Dock är jag helt säker på att du klarat det själv om situationen varit en annan! Och domkraft. Vetesjutton om vi har det i bilen. Måste kolla! Hjääälp!!!😂 vad kul att få komma bort lite, låter som en fab weekend! Ha så kul!!!kram

#2 - - Paulina:

Alltså jag längtar såååååå mycket till nästa helg, ska bli superkul!!

Men stackars lilla Vibs som varit sjuk och stackars dig med punktering, jag hade aldrig klarat att byta däcket!! Kram