Packeten är redo!

Lillans presenthög från sin mor och far
 
Det har slagits in packet här på kvällskvisten, köpte hennes presenter för länge sen och har haft svårt för att inte ge henne dom i förskott...haha. 
En blir så larvig, för jag ser verkligen fram emot imorgon då hon öppnar presenterna och hur hon kommer reagera.
Självklart ska inte ni, mina kära läsare behöva vänta ända till imorgon innan ni får se vad packeten innehåller, vi öpnnar dom redan nu!
 
 
Hon kommer få en bok, 4 stycken bondgårds djur tillverkade av naturlatex och en ask med kritor gjorda av 100% bivax.
Böcker älskar hon, hon kan sitta länga och lyssna med stort intresse när vi läser. Vi har börjat kunna läsa längre sagor för henne nu. För oss är det en självklarhet att läsa böcker för henne innan det är dags att sova. Det har vi gjort sen hon var 3 månader... All forskning visar att det ger barnen så mycket att läsa för dom, det är bara så tråkig att forskningen också visar att föräldrar läser mindre för sina barn, bara 35% visar en studie från 2012. Chockerande lite tycker jag.
 
Djur är ett annat stort intresse hos den här damen, (Som hos alla barn kan jag tro) på öppna förskolan har de små mini djur som hon ofta sitter och leker med, därför blev jag glad när jag hittade dessa i naturlatex. Vill i den mån det går skippa plast som ni vet.
Måla med kritor har hon aldrig fått göra, så där har jag ingen anning om hon kommer fatta hur en ska göra och om hon tycker det är kul. Hon kanske rentav är för liten för att måla med kritor.
Vi får se, annars får vi spara dom tills hon blir större :)
 
I brevlådan idag låg det ett packet från Tant Myh i Amerikat. Det innhåll även presenter till mamman (som tjuvöppnade idag)  Favorit godiset och mina badrumsprodukter! Jag blev så otroligt glad, jätte tack Myh för att du alltid är så omtänksam <3
 
Imorgon kommer Vibs farmor och farfar på besök till kvällen, vi kommer ha kalas i helgen men tyvärr kunde inte dom komma då, men det blir mysigt med besök på självaste födelsedagen.
Godnatt!//Maddo
#1 - - Sandra:

Grattis till stora tjejen!!!!! Förstår att det måste vara fantastiskt mysigt att fira hennes första födelsedag!!! Kram till hela familjen!

#2 - - Anonym:

Stort grattis wibeke på din stora dag.önskar din mammas yngsta farbror och faster och hennes minsta kusiner.

#3 - - Paulina:

Åååå grattis till lilla Vibeke som redan fyller ett år! Tror era presenter kommer göra succé!🎉🎉

Svar: Hon tackar! :) Det gjorde dom!
Maddo