En effektiv onsdag, utan bilder!

Hallå bloggen
Jag blir inte riktigt klok på blogg.ses nya uppdatering av appen. Det går inte lägga in bilder, och appen har blivit så komplicerad och trög...
Igår hade jag en del bilder som jag tänkte ladda upp, men dom kom aldrig in i appen och då gav jag upp med hela bloggeriet. 
Jag har inga bilder idag heller, men eftersom att jag varit så sjukt produktiv denna dag så är det ju en skam om jag inte delar med mig av det på sociala medier. Alla vet ju att när vi gjort något riktigt bra då måste vi ju visa och berätta för alla andra.
 
Idag har jag först och främst varit såååå trött. Lillan sover sedan ett par veckor tillbaka i sin säng i vårt sovrum.
Vi har de väldigt trångt i rummet, så hennes säng kan inte stå brevid våran utan står i ett eget hörn.
Någon gång nästan varje natt, brukar hon vakna till vid 4 tiden och "ropa" efter oss, jag vaknar direkt och de räcker med att jag lägger en hand på hennes rygg och säger att jag är där så somnar hon om på någon sekund, och sover vidare till morgonen.
Däremot har jag själv jättesvårt att somna om vid den här tiden... det är ljust ute och jag har sovit i ca 5 timmar. Jag kan då alltså ligga vaken någon timme efter att jag sövt om lillan.
Detta är mycket irriterande. I natt var jag vaken 1,5 timme. Så jag har som sagt varit supertrött hela dagen.
 
Men efter frukost så åkte jag och lillan till Söderköping och hem till Malin och Ester. Vi stannade bara någon timme för vårt egentliga uppdrag var storhandling.
När vi kom hem igen, käkade vi lunch och sen stod jag mellan att gå och bada eller städa.
Efter att funderat lite blev det STORstädning av hela kåken. 
Putsa kakel och skåpsluckor i köket, dammtorkade, damsög, vaska golven, tvättade alla lillans mjukisdjur och fixade sedan middag. 
Nu är rent här hemm, till imorgon, då mannen i huset kommer hem igen. ;) Känns skönt att ha det hela klart, för imorgon ska jag ta tag i ett berg med tvätt samt baka en tårta (någon fyller år på fredag). Ska testa en helt ny tårta som jag aldrig gjort innan. 
 
Nu sitter jag i soffan och dricker te och äter kex. Ska strax gå och lägge mig. Ikväll kommer min syster hit och sover. Hon jobbar extra på hamnkrogen här i Stegeborg, eftersom hon slutar sent så passar de ju bra att hon sover här.
 
Jag längtar till imorgon då Vidar kommer hem igen. Han har varit så saknad av både mig och Vibsen. Jag tycker inte om när vi är på varsitt håll så här länge. Även om det såklart är kul för det som åker iväg och hittar på lite annat. 
 
Det blev ett långt bildlöst inlägg, nåväl fick ni något att bita i.
//Maddo
#1 - - Malin :

Så mysigt att ha er här! Jaha jobbar Martina där 😃 Visste jag inte.. Puss!

Svar: Ja, jag tycker om våra spontana träffar de senaste gångerna :) Det var första dagen för henne igår, och jag fick reda på det efter att jag åkt från dig. kramar!
Maddo