En ny promenadslinga

Gick förbi en näckrosdamm
På andra sidan, nedanför berget bor vi. Vårt hus syns inte pga vegetationen
 
Hej bloggen
Måndag och vi har hängt hemma själva idag. Förra veckan var verkligen en vecka då vi träffade olika människor varje dag, utom söndagen. Ibland träffar en ingen och så kommer allt på samma gång.
Jag är en person som tycker om att vara med mig själv (lillan inkluderad) det är skönt, att bara vara. Men om de går för många dagar så får jag lite social-brist.
Idag har vi haft ett väldigt trevligt väder, mestadels sol och varmt. Efter lunch tog vi färjan över till andra sidan och gick en långpromenad.
Efter att ha bott här i 1,5 år har jag nu tröttnat på mina tre olika slingor, därför satt jag igårkväll och försökte hitta en ny väg att gå.
Det gjorde jag med, men den var lite knöligt att köra med vagn vissa partier, sen var det en lång sträcka på 11 km. De gäller då att en är peppad för att gå långt. Det skulle vara kul om jag kunde hitta en slinga som var 7 km. Det är känns lagom att gå.
Värmen höll i alla fall i sig fram till kvällskvisten då de var dags för middag, vi intog den utomhus. Det kom några båtar och åkte förbi under tiden.
 
Ungsbakad torskrygg med dillsås och potatis blev kvällens middag.
 
Vidar jobbar kväll idag med, plus att han åkte iväg innan jag hade vaknat imorse för att hjälpa en kompis med ett bygge, så idag har vi inte sett varandra alls.
Känns lite märkligt efter att ha umgåtts nästan dygnets alla timmar hela sommaren. Till helgen ska vi eventuellt ut och segla om de blir fint väder, det ser jag fram emot!
 
Sov gott//Maddo
#1 - - Anonym:

Vacker promenadväg ./kerstin