Förberedelse och massa pussar

 

 
Gokväll!
 

Han är hemma igen! Känslan är obeskrivligt, så himla skönt. Vidar hade haft en bra resa i Tyskland, visade massor av fina bilder. Såg otroligt vackert ut, och alla små tyska byar, så gulliga! Jag har aldrig varit i Tyskland (Bara åkt igenom en gång) men det hade varit roligt att besöka.
Massa pussar har han fått av både mig och lillan. Hon blev så glad av att se honom och har kramat sin pappa länge och mycket. Fint att se.
Nu nattar han lillan som varit uppe extra länge, jag sitter i vardagsrummet och njuter av att alla är hemma, hemmet är städat, tvättkorgen är tömd och tårtan inför morgondagen är färdig fixad.
Eftersom att det är jag som fyller år ville Vidar göra tårtan egentligen. Men jag ville testa en ny tårta som jag själv ville göra :) Imorgon kväll får vi se om den var god.

Det blir en lugn dag imorgon och till kvällen kommer Therese och Johan som varit iväg på Nya Zeeland i ett år, de kom hem i slutet av juni men vi har inte haft tid att träffats förrän nu då de bor i Uppsala. Kommer att bli roligt att se dom båda.

Godnatt//Maddo

#1 - - Paulina:

Välkommen tillbaka till Vidar! Men skönt för dig att han är hemma igen💗
Grattis i förskott med hihi

#2 - - Paulina:

Välkommen tillbaka till Vidar! Men skönt för dig att han är hemma igen💗
Grattis i förskott med hihi

#3 - - Sandra:

Stort grattis Madeleine! Är det marängtårta med citron! Så himla gott! Du nu måste vi planera in en helg! Vi har 13:e och 20:e augusti planerad! Annars inget än! Hur ser det ut för dig/er? Kram och ha en fin födelsedag!

Svar: Tack! Ja, de är det. Vi kanske får ta sista helgen i augusti?! vi hörs på telefon. kramar
Maddo

#4 - - Anonym:

Grattis på födelsedagen från kerstin o stig .

Svar: Tack!
Maddo