Möblefix och ett sensommardopp!

 
 
Hej där!
Sista dagen i augusti och imorgon tar en ny månad vid, september. Den här månaden gick hiskligt fort tycker jag. Vi har kommit bra in i vårt vardagståg, även om jag och lillan är hemma om dagarna så har vi vår lilla vardag.
Just nu håller jag på att fixa i hennes rum (igen) började i våras, sen tappade jag motivationen, men nu så är jag igång igen.
Stolen ni ser på bilden, hittade jag igår uppe på vår vind. En liten stol som passar perfekt till skolbänken som jag hittat på vinden i vårt förra sommarhus. Denna lilla stol ska jag bara slipa lite, sen får den nog vara.
 
Idag har vi hundbesök, Sune (svärföräldranas jycke) ska sova hos oss. Vibsen är väldigt förjust i honom, vi har varit ute lekt och gått promenad och då ska hon hålla i kopplet. Jag vet inte riktigt om deras relation är ömsesidig, men han accepterar henne.
Jag har försökt att träna lite lydnad med honom, men det var svårt även men lite fattade han efter ett tag. Längtar så himla mycket tills vi skaffar hund och jag får börja träna lydnad igen. Förhoppningsvis är det inte långt borta tills vi har en valp här hemma.
Vibsen och Sune.
 
Idag har vi haft en otroligt fin sensommardag, skön temperatur och sol. Mot kvällskvisten var vi svettiga efter en heldag ute så vi tog oss en dopp innan det var dags för middag...
 
 
Först i var minstingen, ingen badkruka där inte. Hon bara springer rätt i utan att fundera. Mamman springer snabbt efter, för rätt som de är så snubblar hon i vattnet. Det beskymmrar inte henne de minsta.
 
 
 Det var fortfarande varmt i vattnet, så himla skönt att få doppa sig. Perfekt avslutning på denna sommarmånad.Vi hoppas att även september kan bjuda på några baddagar.
Imorgon ska jag ta tag i någon form av storstädning här hemma, skulle vara skönt att få det fint innan vi åker iväg ihelgen, då bär det av till bla. Uppsala med lite andra stopp inbokat.
Sen ska jag även fortsätta att ringa förskolor... på måndag ska vi besöka en förskola och så ska jag ringa en till och se om vi kan komma förbi. Vibs kommer börja förskolan när hon blir 2 år.
//Maddo
 
#1 - - Anonym:

Vad söta tillsammans Vibeke o Sune. Låter bra att vänta till Vibeke är 2 år med förskolan./Kerstin.