Avundsjuk....

 
Heeeeej vänner!
Då börjar vi närma oss julafton med stormsteg, och jag känner mig lite små stressad över allt som ska hinna fixas. Jag tror att jag får skriva en checklista på vad som ska göras.
Allt julgodis som jag tänkt att baka är färdigt, förutom en sort. Sen måste jag baka fler lussebullar, planera maten inför julafton, köpa julklappar osv...
De senaste dagarna har fokuset legat på något helt annat än på julen. För ett par veckor seda tipsade jag min syster om ett jobb i USA.
Hon tyckte det lät intressant, och i ansökan skulle jobbet börja i januari. Efter att hon skickat in en
intresseanmälan, blev hon uppringd och erbjuden jobbet som hästskötare i Florida under tre månader. Dock var det brådis att få dit henne, så veckan efter bokades ett flyg till USA.
Igår skjusade jag upp henne till Arlanda, och jag är inte ett dugg avundsjuk på henne som ska spendera tre månader i varma, soliga Florida. Jag vill också åka på äventyr i USA!
Jag är otroligt stolt över henne, att hon bara packade väskan och drog helt själv... Hon är inte alls resvan, och har bara flygit två gånger innan. Jag tycker hon är så cool och modig!!
Känns lustigt att hon inte är hemma och att hon inte kommer vara hos oss över jul, jag kommer sakna henne massor.
//Maddo
 
#1 - - Malin :

Heja Martina! 👏🏼