En helg i Bodafors

 
 
 
 
God morgon på er!
Alla i huset ligger och sover utom jag och Baxter. Han väckte mig som vanligt strax innan 7 och ville ut och kissa. Jag älskar att gå upp först på morgonen, när det fortafarde är mörkt ute.
Gick en liten mini promenad med voven, hämtade tidningen, tog in ved och har gjort upp en eld i kaminen.
Nu sitter jag i soffan med en kopp te och knäckemackor.
Äntligen ska jag ta mig tid för bloggen en stund, jag kan inte blogga när lillan är vaken för hon vilj gärna sitta med farmför datorn då, och på kvällarna när hon somnat ängar jag helst min tid till att träna Baxter, läsa, prata med Vidar eller se på TV.
Men kul är det ju att ha dessa uppdateringar på bloggen, jag har massa kul att berätta..speciellt en sak. Men det vill jag ta i ett eget inlägg.
 
Som rubriker lyder och bilderna ovan visar, så spenderade jag min helg i Bodafors där jag hälsade på Amanda. Sist jag var där på besök var i februari 2013...
Amanda bor just nu i Jönköping, där hon pluggar. Men hon är uppväxt i Bodafors där hennes föräldrar bor.
 
Jag kom dit på fredagkväll, efter att mitt tåg var 1 timme sent... Amanda hämtade upp min i Nässjö. Vi åkte hem till henne, där hon hade middagen fixad.
Det blev en sen kväll, men mycket prat!
I lördags åkte vi ut till stallet efter frukosten, Amanda har två stycken hästar Jackie och Lycka. Tanken var att vi skulle rida ut, men underlaget var för halt så vi gick en sväng med hästarna istället. Jag kunde rida på Lycka för hon har broddar, men jag hade fel skor på mig och frös ihjäl så då var de skönare att gå för att hålla värmen.
Efter stallet, med borstning, mockning och matning åkte vi hem igen och åt en sen lunch.
Sen satt vi framför brasan och värmde oss, samtidigt som vi tittade i Amandas fotoböcker från när vi var au pairer i USA.
Sen gav vi oss ut på en promenad med hundarna, innan det var dags för middag. Det blev ännu en sen kväll, tufft för en småbarnsmamma, haha...
På söndagen åkte till stallet och fixade... När vi kom hem så hjälpte Amanda mig med lite olika träningsövningar.
Till kvällen tog jag tåget hem, och på stationen blev jag hämtade av min älskade familj som hade saknat mig och jag dom!!
Men det är fint att få åka iväg och lämna vardagen ibland.. jag gör det nog lite för sällan kan jag känna.
//Maddo