Julgranen är på plats!

 
Hey!
Phu... Vad jag är trött! Det blev ännu en dag på stan idag, sista fixet inför julafton. En viktig sak stod på inköpslistan och det var en gran!
Vi hittade en riktigt fin gran, dock skulle jag velat haft den liiiiiiite större. Men efter att jag och lillan pyntat den blev den ju alla tiders!
 
 
Efter att vi klätt den har både hund och barn låtit granen vara i fred, jag hoppas att det fortsätter så hela helgen.
Alltså en julgran, så mysigt att ha. Imorgon väntas storstädning av hela huset, och till kvällen har jag köpt Bingolotter till Vidars stora förfäran. Jag har alltid haft en tradition hemmifrån att spela Bingolotto på uppestittarkvällen, men Vidar har aldrig velat ta efter den traditionen, men i år köpte jag lotter ändå! Någon rättvisa måste de ju ändå vara här i världen.
 
//Maddo
#1 - - Miss Baby Peaches:

Så fin den är! Själv ska jag klä granen imorgon!

#2 - - Sandra:

Så fin och tät gran! Nästa år ska vi också ha en riktig gran! Inget som slår det! Och lycka till på uppesittarkvällen! Kan tänka mig att Vidar är förfärad! Haha! Ich tack gör det jättefina julkortet! God Jul! Kram!

Svar: Ja, verkligen tät! Vi köpte den på Grandgården, och alla granar där var super fina. Det tycker jag verkligen att ni ska ha, passar ju bra i hus!Varsågod! Kul att du gillade det :)
Maddo

#3 - - Malin :

Vilken stor o fin julgran! Ikväll har vår också fått flytta in och är nu klädd och alla klapparna ligger fint under :) Det doftar gran i hela huset. Mysigt! God jul vännen, puss.