Lugna, slappa mellandagar...

 
Hej på er!
 
Våra mellandagar är verkligen ett par riktiga mellandagar. Vi har varavt ner till noll, läser, äter godis och mat från julen, går ut på promenad, samt sover läääääänge på morgonen. Hela familjen har vänt på dygnet, och frukost äts inte förrän efter 10.
Lugna och sköna dagar helt enkelt.
Jag blir alldeles stressad när jag läser om dom som håller på att kasta ut julen... en del redan på juldagen. Det är ju nu en bara ska slappa och slöa efter att ha stressat och fixat inför jul.
 
På lördag väntas nyårsfirande tillsammans med Therese, Johan och Mattias samt lite vänner till T och J. Vi ansvarar för desserten och fördrinken. Känns så skönt att åka iväg och slippa hålla i någoting här hemma. Även om det också är roligt.
Efter nyår, på måndag packar vi in oss i bilen och beger oss iväg för att åka skidor under några dagar, längdskidor står på schemat och jag längtar massor.
När vi sen kommer hem är det bara att ladda upp inför vår kommande vår, men inskolning på förskolan och sen jobb för mig.
 
Nu ska jag sätta mig ner och skriva på min årliga "årskrönika" ni vet den där listan med en massa frågor om året som gått....
//Maddo
#1 - - Malin :

Här hemma är det samma lika, Ester somnar 21 och vaknar 08 😅 Måste försöka vänja tillbaka. Vad roligt att ni ska åka skidor. Det har jag inte hört nått om :) var då? Hoppas ni får en trevlig kväll imorgon! O gott nytt år vännen ❤️