På tur med min familj

 
Gokväll bloggen!
Det är återigen söndag kväll och mindre än en vecka kvar till julafton. Även om huset är pyntat så är inte riktigt jul känslan där måste jag erkänna. Vi får se om den dyker upp senare i veckan...
Helgen har varit en seg en. Jag trodde att jag skulle bli sjuk, och låg halv krasslig heldag i soffan igår, ont i kroppen och i magen. Trodde ett tag att jag skulle få äckelsjukan... (igen) men tack och lov så vaknade jag idag upp och kände mig kryare.
Jag drog med mig familjen ut på tur upp på "vårt" berg. Vi packade med oss lite fika, och hade en mysig stund ihop.
Vår älskade lilla dotter... Hon har inte varit sig lik denna vecka, har sovit oroligt och ätit dåligt. Jag hoppas verkligen att kommande vecka blir bättre, för det tar på krafterna att vara vaken om nätterna, speciellt när det blir flera dagar i rad.
Det är inte klokt vad hon utvecklas och förstår, hennes tal är fortfarande lite svårt att tyda speciellt för utomstående, men hon förstår nästan allt vi säger till henne.
- Kan du släppa in Baxter som är ute?
- Ja, säger hon och går och öppnar köksdörren för Baxter och stänger den efter sig.
Våra katter har sin mat och sovplats på övervåningen och när dom kommer in kan vi be henne att släppa upp dom på övervåningen så fixar hon det.
Hon hjälper till att duka, plocka in och ut i tvättmaskinen, tömmer diskmaskinen (med hjälp av oss såklart), hänger tvätt och fixar. Hon kan nästan klä på sig helt utan hjälp, ibland kan jag inte förstå hur hon kunde bli så stor så snabbt.
I januari väntas det nya äventyr både för henne och för mig, det får jag dela med mig om i nästa inlägg.
//Maddo
#1 - - kristina:

Passa på så länge hon vill hjälpa til

Svar: Haha ja verkligen!
Maddo