En resumé

Mini har åkt skottkärra för första gången
 
 
Amanda har sovit här och Mattias har varit på middag
 
 Vi har fikat i uterummet 
 
 Bakat paj till två stora människor och en liten
 
 Köpt nya kläder till växnde mini-mäniska 
 
 Kollat in solnedgången från vardagsrumms fönsteret
 
Hej kära läsare
Vilken svinkare jag har varit här på bloggen, jag ser ju att ni kikar in men inte har jag bjudit på nått kul. Jag vet inte men ibland kommer det stunder då jag tröttnar på att blogga, skriva om mig själv osv.. Ett tag kände jag bara att nu tackar jag för mig. Stänger ner blogg, instagram osv... Raderar appar på telefonen och börjar leva mer i verkligheten än online. 
Nä, det kommer såklart inte att hända. Men däremot försöker jag att begränsa mitt användande av speciellt telefonen. Jag tror att en måste vara aktiv och hela tiden tänka att en inte ska surfa så mycket och försöka vara medveten om att lägga bort telefonen så den inte går att nå. För annars ryker lätt flera timmar om dagen på att bara slö surfa. 
Men nu är jag här, och tanken var inte att skriva ett jätte inlägg om socialamedier. utan berätta om vad jag haft för mig sedan sist.
 
Det första jag måste berätta är att min barndomsvän Malin Hansson och hennes Erik fick i lördags en dotter. 
Idag var jag och Vibs där och hälsade på och jisses så liten. Tänk att en glömmer hur små pluttar de är när de är nyfödda.
Det var så mysigt att få träffa henne (Barnet har inget namn än) en helt perfekt liten varelse som jag hoppas får följa under hennes uppväxt. 
Lite kul är att min mamma och Malins mamma växte upp tillsammans (och det är 1 år mellan dom) Jag och Malin och också vuxigt upp tillsammans och det är 1 år mellan oss. 
Och nu har vi både fått en varsin dotter med 1 år emellan, jag hoppas att våra barn kommer få ha varandra i sina liv, tredje generationen i så fall. haha.. ja, Vi är nästan som släkt. Jag ser ju Malin mer som en syster än som en vän.
 
Det andra stora som har hänt under veckan är att Amanda har varit här och hälsat på, hon kom på eftermiddagen på alla hjärtansdag, vi åt mat, drack vin och satt och snackade till natten. På måndagen var vi ute i solen med en skrikande Vibs i barnvagnen, ingen skön promenad helt enkelt. Vi begav oss i stället in och satt i soffan och snackade till kvällen kom Mattias ut och åt middag tillsammans med oss. På tisdagen åkte Amanda hem efter frukosten. 
Det var kul att träffas och jag önskar att vi kunde göra det oftare. Men jag måste erkänna att jag börjar vänja mig lite att många av mina supervänner bort superlångt bort från mig.
 
Tack för alla kommentarer som ni lämnar, jag ska försöka bättre mig med uppdateringar.
/M
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Å vad det var roligt att se Vibeke i skottkärran .Idun har varit här på sportlovet.Hon hälsar./ kerstin

#2 - - Malin:

Helt fantastiskt ju!! 😍🤗

#3 - - Paulina:

Åååå stort grattis till Malin!!!
Underbart att Amanda va på besök med!
Och du, sluta aldrig blogga!!!!!!!!

Svar: Haha... nä, det blir nog inte så även om uppdateringarna är sämre. :)
Maddo

#4 - - Anonym:

Bra! Annars tappar jag ju helt vad du håller på med, så färre uppdateringar är bättre än inga :)