Ensam

Hejsan kära vänner
Jag har ingen blogglust alls, har tänkt att jag ska sätta mig ner en dag och skriva, för jag har gjort en himla massa saker den senaste vecka (för att vara jag) så jag skulle defenetivt ha någont att skriva om. Men sen måste lusten finnas också, och det gör den inte utan få tänker jag istället "Ähh, vem bryr sig om jag har gjort detta eller detta?!" Huvudsakligen skriver jag i denna blogg för mig själv, men självklart för er som kikar in här annars hade jag lika gärna kunnat skrivit ett dokument på datorn om jag inte skrev för att få lite bekräftelse, få synas och tycka till lite inför en okänd massa. 
Jag önskar så många gånger att jag kunde veta vem som läser min blogg, det skulle vara så kul att veta. Under flera gånger har jag försökt att fråga er, men ni är försynta av er.
Nå väl, det har gått i ett denna vecka så idag när vi skulle fara iväg till Vidars familj och äta så sa jag nej, valde att stanna hemma istället och det är så skönt att vara själv.
Jag sitter i soffan nu men datorn i knät, dricker kaffe och njuter av tystnaden. Att vara själv är typ det bästa jag vet. Men jag antar att det beror på att jag har möjligheten att inte vara själv om jag inte hade velat. Fast oftatst vill jag vara själv, så mycket att jag ibland kan komma på att jag inte träffat några vänner på flera veckor, så jag försöker att bli lite bättre på det, för det är ju kul att träffa vänner speciellt mina dom är extra bra!
 
Men jag har alltid tyckt om att vara själv ända sedan jag var liten. Då jag satt mycket ensam på mitt rum och lekte. Jag och Vidar skiljer oss väldigt mycket där, han älskar att umgås med massa människor hela tiden. Han älskar stora kalas, släktmiddagar och fester medan jag känner sådär inför det.
Jag vet till nyåret så tyckte jag att vi kunde vara själva hemma, men det kan man ju inte vara på självaste nyårsafton tyckte han. Nu är det ju så att jag alltid tycker det är trevligt och roligt att träffa männsikor men att jag många gånger föredrar att vara ensam.
Jag vet när vi har blivit bjudna på fest tillsammans så stannar jag allt som oftast hemma så får han gå själv.
Men det är inget fel med det, vi är olika bara.
 
Hoppas att ni får en fin helg, det ska jag ha.
På söndag får jag nämligen besök från en efterlängtad vän som jag inte sett sedan i sommras! Hon kommer och stannar hos mig i två nätter. Vilken lyx.
God helg!//Maddo
 
 
#1 - - Anonym:


Jag tycker det är bra att man är olika .
I våran familj säger Stig att han är eremit .
Jag tycker om att läsa böcker.Då vill jag att det är jätte tyst./ Kerstin

Svar: Då är jag vår familjs eremit!
Det är bra att man är olika och inget konstigt med det. Bara man ger varandra utrymme till att få vara den man är :) kramar!
Maddo

#2 - - Sandra:

Jag håller med! Joel är borta hela helgen och jag tycker det är rätt härligt eftersom jag får bestämma tv-program och ingen pratar mitt i en mening i ett tv-program osv! Minus är ju att man ska jobba ihelgen! Njut av din tystnad så ska jag njuta av min! Och kul med besök från en fin vän! Kram

Svar: Bästa är ju när Vidar och Joel hadee vandrat ihop under 7 dagar (??) hängt med varandra dygnet runt och så när de kommer hem hör Vidar av sig dagen efter och frågar om Joel ville ses och hitta på nått. Det ville han inte ;) hehe...
Det var skönt att få vara lite sjölv. Kramar till dig!
Maddo

#3 - - Malin :

Jag läser din blogg! 28 år, bosatt i Söderköping ☺️ Höhö. Ensam var du inte, du hade ju mig på telefon i 1,5 h ! 😂

Svar: Haha! Jag är glad min fanbas alltid komenterar typ. Tack vännen :) haha... Jag blev helt chockad när jag såg att vi hade pratat så länge?! Kändes som nån halv timme typ. Puuuuuss!!
Maddo

#4 - - Paulina:

Paulina heter jag, 26år från Borås och jag läser din blogg väldigt ofta 😝
Puss

#5 - - tove friedner:

Jag brukar titta in då och då! Och känna igen mig i så mycket du skriver! Men det är ju alltid på mobilen och då blir jag för lat för att kommentera, tyvärr.

Svar: Kul att höra från dig nu! :) Ja, det är osmidigt att komenatera via mobilen
Maddo