Min onsdag, och lite sorg!

Hej på er mitt i veckan
Efter att ha gått upp vid 07 ett par dagar i rad sitter jag här nu på kvällskvisten och känner mig väldigt trött. För en del är det ingeting att gå upp klockan 7, men jag lever ju hemmalivet och har en liten bebis som kan sova länge på morgonen om hon vill. På jullovet hade vi världens bakvända rutiner, med sena kvälla och trött mornar/förmiddagar. Det är riktigt skönt att sova länge, men jag känner att jag trivs bättre av att starta dagen tidigt och gå och lägga mig tidigare.
Onsdag har det varit i dag. Jag har efter att jobbat lite smått bakat tekakor, dom blev riktigt goda! Alltså hembakatbröd är ju så mycket godare än köpt, nu var det ett tag sedan jag bakade så suget var enormt!
När jag ändå höll på att stöka i köket (för stökigt blir det) så svängde jag ihop en mjukpepparkaka till kaffet.
 
Jag har lite sorg just nu, eller sorg allt är ju relativt. Men alltså.
Snön? Vintern? Vart tog ni vägen?
Det är verkligen så tråkigt att bo i södra Sverige under vintermånaderna, för att det inte är någon riktigt vinter. När jag bodde 3 år  Luleå så var det snösäkert jan-april. Lite väl långt kan tyckas, men hellre det än ingen snö alls. Jag såg verkligen fram emot att komma igång med skidåkningen igen...Nu är åkern som jag åkte på grönare än en dag i juni (nästan), i skrivande stund är det 7,4 plusgrader ute!!
Jag hoppas att den återvänder snart igen... Eftersom de inte var något pulkaväder så besökte jag och lillan lekplatsen och gungan. Det tyckte hon var skoj i alla fall.
 
 
Imorgon står det STORstädningen på schemat... fy sjutton vad trist. Men det behövs verkligen.
Ut med alla mattor, damtorka alla lister och hörn, damsuga och våttorka golven. Jag ska se till att börja tidigt så jag sen kan ge mig iväg på en längre promenad tillsammans med mini.
Nu ska jag krypa ner i sängen och se om jag kan bli klar med den där boken någon gång....
God natt!//Maddo
#1 - - Anonym:

Vilka fina tekakor.Ja det är verkligen tråkigt väder .
Roligt för Vibeke att gunga ./ kerstin.

#2 - - Mamma:

Håller med dig gumman.vi ses på lördag :) Längtar efter er♥ Puss

#3 - - Malin :

Den kommer nog tillbaka kan vi ju hoppas på. Dock längtar jag ju efter våren men nått mellanting är inte så kul så hellre snö o litr kyla ett tag till 😀