Boråsbesöket och att vara ensam hemma...

Fredagens varma barnvagnspromenad. (Undra hur många mil den där vagnen har rullat?)
 
Välkomsdrink 
Lunch/fika hemma i Ringarum
Filmkväll med tändaljus, nu när mörkret faller på om kvällen.
 
Hejsan söndag
Sitter i soffan och skriver, ute är det soligt väder, men det blåser halvt storm som det är inget skönt alls. Lillan tar sin nap, och nyss åkte Paulina hem till Borås igen.
Det är väldigt tyst här hemma. och något ensamt. Efter att ha hängt ihop hela familjen hela sommaren så blir det en enorm kontrast när 1/3 av den inte är hemma.
Vidar är nämligen iväg på en resa i Tyskland och kommer inte hem förrän på torsdag. Jag skulle ljuga om jag inte sa att det kändes tomt.
I fredags åkte han och till kvällen kom Paulina hit! Helgen gick lite väl fort bara... Men det var mysigt att ha henne här. Igår var det "Baljadagen" i min hemby Ringarum. Vilket betyder att det är marknad på dagen och pubafton på kvällen. Jag, Paulina och Vibs åkte dit för det först nämnda samt visa Paulina vart jag kommer ifrån.
Det blev att hälsa på massa folk för min del och så fikade vi innan vi åkte hem igen.
Idag hade vi tänkt att hänga nere vid vattnet och bada, men då det blåser storm ute så gick vi till lekplatsen så Vibs fick springa av sig. Efter lunch åkte Paulina hemmåt igen...
 
Tänk att det idag är sista juli... alltså detta år går så fort! Hösten är väldigt ovis för min del.
Tanken var att jag skulle gå tillbaka och jobba 100% (typ) igen och att Vidar skulle vara pappaledig till större delen. Men nu har han fått en ny tjänst på jobbet och vi kom fram till att han istället ska jobba och sattsa på de och att jag då ska vara hemma större delen med Vibs, men också köra företaget och hoppa in och som vik på SVT om de är i behov av det. 
För mig känns det viktigt att Vibs får vara hemma så länge som möjligt, och jag vill verkligen spendera mycket tid tillsammans med henne. Jag väljer mycket hellre att ha mindre pengar och mer tid tillsammans än att vara ifrån varandra hela dagarna och få en bra lön. 
Jag vill inte att livet ska gå ut på att jobba, jobba och jobba och de ända en ser fram emot är helger och semester?!  inte för min del iaf. Jag spenderar mycket hellre tid med min dotter. 
(Nu skriver jag bara utifrån min livsituation och mina förutsättningar -inte någon annans.) Sen tycker jag att det jag jobbar med är kul, därför är de perfekt om jag kunde få ihop bägge delarna. Drömmen skulle vara att jobba halvtid.
Lite tankar från mig...
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av OITNB, kan ju inte sträck kolla på serien som jag gjorde "förr" i tiden. ;)
//M
 
#1 - - Anonym:

Tycker du väljer rätt.Den tid man hade tillsammans medbarnen när dom var små ångrar man aldrig när man blir äldre / kram kerstin.

Svar: Det var inget svårt, men vibeke får vänta innan hon får smaka saft. Bigarråerna äter vi som de är. Supergoda!
Maddo

#2 - - Anonym:

Fel svar.

Svar: Oj, såg det! Tack :)
Maddo

#3 - - Paulina :

Tack för en mysig helg gumman!!!

Svar: Tack själva!!!
Maddo