Från Fårö till Ljugarn

Sista dagen på Fårö besökte vi naturreservatet och kollade in fler raukar.
Stranden på Ljugarn
Stranden på Ljugarn
 
Hallå bloggen
Jag vet knappt vad de är för dag idag, tror de är torsdag men är inte 100. Allt flyter i samman både dagar och tiden. Vi lever efter vad vi känner. Är vi hungriga? trötta? uttråkade? osv....
Sist jag skrev var vi på Fårö, nu befinner vi oss på Ljungarn vägen hit var inte lätt. Vi seglade från Fårö till Slite vilket var en trevlig segling. Men när vi skulle från Slite ner till Ljungarn var det allt annat än trevligt. Det var otroligt jobbig och tuff segling och en massa höga vågor, vi bestämmde oss för att avbryta och stanna till vid hamnen Herrvik över natten. Alltså sjösjuka, hunger och gråtande bebis i en hög sjö är inget kul.
Efter att sovit en natt och hämtat nya krafter begav vi oss ut på de vilda havet igen. Jag käkat sjösjukepiller samt förberett mig mentalt vad som väntade.
Denna gång regnade de också, men de gick bättre för lillan somnade och sov större delen av tiden.
 
Igår kom vi alltså till Ljungarn så är en liten mysig semesterby. Otroligt fina gamla små sommarstugor som jag ska försöka komma ihåg att fota en dag som jag kan visa er.
Idag testade vi stranden, lillan gillar vatten lik sin mor. Otroligt roligt att se :) Vår plan är att stanna här över helgen innan vi beger oss vidare på vår resa, runt Gotland!
/Maddo